Anahtar Kelimeler: Arıtma Tesisi koku yayıyor

Arıtma Tesisi koku yayıyor!

Arıtma Tesisi koku yayıyor!

Arıtma Tesisi koku yayıyor!

Koku Giderici çalışmıyor mu?

Kırıkkale Belediyesi´ne ait olan Atık Su Arıtma Tesisi bölgesindeki yerleşim alanları, iki ilçe ve Silah Fabrikası´nı ciddi biçimde rahatsız ediyor.

DİKKATE ALINMADI MI?

Kırıkkale Belediyesi´nin devreye aldığı Atık Su Arıtma Tesisi sıkıntı yaratmaya başladı. Tesis çok ciddi biçimde koku yayıyor. Tesisin Bahşılı ve Yahşihan ilçeleri başta olmak üzere, Silah Fabrikası yenimahalle çallı öz mahallesinin birkısmı ile bölgedeki TOKİ yerleşim alanlarını rahatsız ettiği öne sürülüyor. Tesisin neden bu kadar kötü koku yaydığı merak konusu. Koku Giderici Ünitesi´nin çalışıp çalışmadığı da merak ediliyor. Sorunun Halk Günü toplantılarında gündeme getirildiği ancak dikkate bile alınmadığı iddia ediliyor.

YATIRIMLARI ENGELLER

Bahşılı ve Yahşihan halkı ile bölge sakinleri durumu tepki gösteriyor. Kokunun cazibe merkezi haline gelen bölgeye büyük zarar verdiği ve buraya yapılacak konut yatırımlarını engelleyebileceği ifade ediliyor. Sorunla ilgili olarak Belediye´den açıklama bekleniyor. Halk Günü toplantılarında gündeme getirilmiş olmasına rağmen sorunun neden giderilmediğine de açıklık getirilmesi isteniyor. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı