Anahtar Kelimeler: Arkasında

?Arkasında PKK var!?

?Arkasında PKK var!?

?Arkasında PKK var!?

Akçay açıklamada bulundu

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı üyelerinin referandum çalışmaları kapsamında gazetemize ziyarette bulundu. İl Başkanı Mürsel Akçay, ziyarette bir yandan yaptıkları çalışmaları anlatırken, diğer taraftan dünyada gündem haline gelen Hollanda´nın bakanlara karşı tutumunu eleştirdi.

HALKIN TEVECCÜHÜ BÜYÜK

AK Parti ile MHP´nin mutabakata vardığı Anayasa değişikliği için son sözü 16 Nisan´daki referandumda millet söyleyecek. Yapılacak olan referandumda Kırıkkale´de tarihi seviyede evet oyu çıkması için çalışmalarını sürdüren Ak Parti Kırıkkale teşkilatı, referandum çalışmaları kapsamında gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Mustafa Sadıç ile görüşen İl Başkanı Mürsel Akçay ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gece gündüz demeden çalışmaları sürdürdüklerini söyleyen İl Başkanı Akçay, esnaf ve STK ziyaretlerinde bulunduklarını, ev toplantıları yaptıklarını, gençlerle bir araya gelerek yapılmak istenilen değişiklikleri anlattıklarını vurguladı. Yapılan ziyaretlerde olumlu cevaplar aldıklarına dikkat çeken İl Başkanı Akçay, Kırıkkale halkının göstermiş olduğu teveccühe teşekkür ettiklerini söyledi.  

DEMOKRATLIKLARINI GÖRDÜK

Diplomatik kural ve teamüllere aykırı bir şekilde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu´nun uçağının iniş izni iptali ve  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya´nın bulunduğu araca geçiş izni vermeyen Hollanda´ya eleştirilerde bulunan İl Başkanı Akçay ?Özgürlüklerden, demokrasiden dem vuranların özgürlüklerini, demokratlıklarını, düşünce özgürlüklerinin ne olduğunu gördük. Bu yapılan çok büyük yanlıştır. Hollanda´yı bu tutumundan dolayı kınıyorum. Bu yanlıştan biran önce dönülmelidir. Yıllardır müttefikliği olmuş Türkiye gibi bir ülkeye yakışır bir tutum değildir. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızda söyledi, bu kuru bir özürle olmayacak, bunun hesabı sorulacaktır. Nasıl sorulacak? Günü gelecek bir şekilde sorulacaktır. Bu yanlışa AB´nin de karşı çıkması lazım. AB´nin çıkıp kendi içerisindeki ülkelere ?Biz özgürlüklerin olduğu ülkeleriz, herkes düşüncelerini savunabilir. Taşkınlığa sebebiyet vermeyecek şekilde gelirler anlatırlar, isteyen Evet der, isteyen Hayır der. Ama bunların tutumu tam aksine? ifadesini kullandı. 

PKK İLE BİRLİKTE HAREKET EDİYORLAR

AB´de yapılan tüm bu davranışların arkasında PKK olduğunu savunan İl Başkanı Akçay ?Bu davranışların arkasında aslında PKK var. Teamüllerin dışına çıkarak bakanlarımıza karşı, vatandaşlarımıza terbiyesizlik yapan ülkeler, PKK´yı kullanarak bu tür toplantıları yaptırmamaya çalışıyorlar, birlikte hareket ediyorlar, ?Hayır´ çıksın istiyorlar. Ama onlar şunu hesap edemiyorlar, Türk Milletini aynı 15 Temmuz´da hesap edemedikleri gibi, işte tankla topla biz orayı alırız diyen terör örgütlerinin hesap edemedikleri gibi AB´de hesap edemiyor. Onların bu yaptıklarına karşı Millet Recep Tayyip Erdoğan´a biraz daha fazla sahip çıkıyor, Evet´e destek veriyor. Bizim ülkemize AB´li milletvekilleri geldi, ülkemizin altını kazmak için gittiler PKK ile görüştüler. Biz onlara bile engel olmadık, geliyorlar burada konuşuyorlar engel olmuyoruz. AB ülkelerinin bu tutumunu kınıyoruz? dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false