Aşağı Mahmutlar'da görkemli miting

Aşağı Mahmutlar

Aşağı Mahmutlar'da görkemli miting

 

AK Parti'ye Aşağı Mahmutlar morali

Aşağımahmutlar Ak Parti Milletvekili Adaylarına tam destek verdi. Ramazan Can memleketi Aşağımahmutlar'da yaptığı konuşmada, ‘Geçen dönem 3. sıradan adaydım sandık kapattınız. Bu dönemde 3. sıradan adayım. Ha ben ha Abdullah Öztürk, ayırt etmeyin ve yine sandık kapatın' dedi.

YİNE SANDIK KAPATIN

Aşağımahmutlar ‘da yapılan mitinge 7'den 70'e her kesimden vatandaş katılırken mitingin açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ‘Bu kalabalık Kırıkkale'de 3-0 yapacağımızı müjdeliyor.  2002'de Ak Parti kuruldu, bu partiyi kimler neden kurdu? Bu partiyi Recep Tayyip Erdoğan ve millet kurdu, ülke sevdalıları kurdu. Ak Parti'yi Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Zazasıyla, Alevilisiyle, Sünnisiyle hep birlikte kurduk. Recep Tayyip Erdoğan'a geçmişte muhtar bile olamaz dediler. Şimdi verdiğimiz destekle Cumhurbaşkanı seçtik' diye konuştu.

OYUNLARI GÖRÜYORSUNUZ

Akçay, ‘2002'den önce ekonomisi bitmiş, yazarkasaların başbakana fırlatıldığı, faizlerin bir gecede tavan yaptığı günlerden, refah içinde yaşayan hizmetlerin yapıldığı günlere geldik. O eski kuyruk beklenen hastanelerden, iki aracın yan yana geçemediği yollardan, 5 yıldızlı hastanelere, duble yollara kavuştuk. Başındaki örtü yüzünden üniversitelere alınmayan, kurumların kapısında bekletilen kızlarımız, bacılarımız vardı. Şimdi başörtüsüyle okullara, kurumlara rahat bir şekilde girebiliyorsa bu Ak Parti sayesinde oldu. Şimdi Türkiye üzerinde oyunlar oynanıyor. Bir tarafta Ak Parti ve millet, diğer tarafta MHP, CHP, HDP, Paralel yapı ve İsrail diasporası var. Bunları siz iyi görüyorsunuz. 7 Haziran'da vereceğiniz destekle Kırıkkale'de 3 milletvekili Türkiye'de de 400 milletvekilini meclise göndereceğiz' dedi.

PROBLEMLER GİDERİLECEK

Akçay'dan sonra söz alan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ‘Biz sizden oy istemeye gelmedik. Çünkü zaten içinizden birisi var. Mahmutlara hizmet için Milletvekilimiz Ramazan Can her gün benimle görüşerek sorunları iletiyor. Yollar, içme su problemi ve en önemlisi doğalgaz sorununuz var. Yollarla ilgili yaptığımız 22 sokak tespitimiz var. Yağmurlar kesilince bunlar yapılacak. İçme suyu probleminizde çözülecek. En önemlisi doğalgaz probleminiz bunun içinde seçimden sonra 3 milletvekilimizin desteğini alarak yapacağız' diye konuştu.  

ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR

Ak Parti'nin yaptığı çalışmalar ve hizmetlerle Kırıkkale'nin sağlıkta 3, eğitimde de 10. sırada olduğuna dikkat çeken Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal, ‘13 yılda yapılan hizmetlere bakılınca Kırıkkale altın çağını yaşıyor. Hizmetlerin devamlılığı için güçlü olmak gerekir. Güçlü olmak içinde sizlerin desteğiyle 3 milletvekili gerekir. Verdiğiniz destekle bu 3 milletvekili Kırıkkale'nin her yerine hizmetin en iyisini getirmek için çalışacağız' ifadelerine yer verdi.

YİNE SANDIK KAPATIN

Son olarak konuşan Ak Parti Milletvekili Ramazan Can, ‘Bu kalabalıkla bugün Aşağımahmutlar'ın siyasette önemli bir yeri oldu. Bundan sonra da siyasiler Aşağımahmutlar'ı es geçemezler. Geçen dönem 3. sıradan aday oldum ve siz destek verip sandık kapattınız. Bu dönem de ben yine 3. sıradan adayım. Ha Ramazan Can, ha Abdullah Öztürk, ayırt etmeyin ve desteğinizle sandık kapatın ve 3 milletvekilini de  meclise gönderin. Siz gücünüzü gösterdiniz 3. sıradan  milletvekili oldum, aynı gücü şimdi Keskin'den bekliyorum. Keskin gücünü gösterecek ve Abdullah Öztürk 3. sıradan milletvekili olacak. Aşağımahmutlar'da 1440 seçmen var, Kırıkkale'de de 2000 oy var, toplamda 3500 seçmenimiz var. Bu seçmenlerden her biri 3 jkişi getirse 10 bin oy eder ve seçimi çok rahat kazanırız' dedi ve destek veren herkese teşekkür etti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false