Anahtar Kelimeler: Asfaltsız yolu kalmayacak

?Asfaltsız köy yolu kalmayacak?

?Asfaltsız köy yolu kalmayacak?

?Asfaltsız köy yolu kalmayacak?

2017 programı çok yoğun

Devlet yatırımlarının köylerde en iyi şekilde uygulanması amacıyla çalışma gerçekleştiren Kırıkkale İl Genel Meclisi, 2017 yılında da çalışmalarına hız kesmeden devam edecek. Meclis Başkanı Murat Çaykara, bu yıl itibariyle köy yollarını yapacaklarını ve sorunun ortadan kalkacağını dile getirdi.

SORUNLAR ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Geçtiğimiz haftalarda yatırım bütçe miktarını açıklayan İl Özel İdaresi´nin çalışmalarının ardından İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara´da, mecliste alınacak kararlarla köylerde önemli çalışmalara imza atacaklarını dile getirdi. Bu yıl hummalı bir çalışma kararı alacaklarını belirten Çaykara, milletvekilleriyle yapılan görüşmeler sonucunda köy yollarındaki sorunları çözüme kavuşturduklarını dile getirdi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden dolayı çalışmaların etkilendiğini vurgulayan Çaykara, ?Yatırımların tekrar canlandırılması için planlarımızı yaptık. Yerel Müze ve Meclis gündeminde yer alan projelerde aynı kararlılıkla devam ediyor" dedi. Geçtiğimiz aylarda kentte yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle bozulan köy yollarının yenilenmesi ve yeni yolların açılmasıyla ilgili çalışmaları anlatan Çaykara, "2017 yılında hedefimiz tüm köylerin öncelikli olarak alt yapılarını tekrar tadilattan geçirmek. Kırıkkale´de yoğun kar yağması nedeniyle hasar gören yolları tekrar yapacağız. Köylerimiz için 2017 yılı, yol çalışması anlamında atılım yılı olacak" diye konuştu.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli