Anahtar Kelimeler: Asım nesli kendini buluyor

?Asım´ın nesli kendini buluyor?

?Asım´ın nesli kendini buluyor?

?Asım´ın nesli kendini buluyor?

Konferans düzenlendi

Gençlik Haftası münasebetiyle Kırıkkale İl Müftülüğü tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün katkılarıyla Nur Camii Konferans Salonunda ?Asım´ın Nesli Kendini Buluyor? konulu gençlik programı düzenlendi. İl Vaizi Hilmi Keleş, M. Akif Ersoy´un şiirinde bahsedilen sahabe Asım bin Sabitin´in hayatından bir kesit anlattı.

AZİMDEN SONRA ALLAH´A TEVEKKÜL

Saygı duruşu ve İstaiklal Marşı ile başlayan program, Geylani Kur´an Kursu öğrencisi Ömer Bozkır´ın Kur´an tilaveti ve Hüseyin Avni Korkmaz´ın meal seslendirmesi ile devam etti. Ardından M. Akif Ersoy´un şiirinde bahsedilen sahabe Asım bin Sabitin hayatından bir kesit İl Vaizi Hilmi Keleş tarafından anlatıldı. Şeyh Edebali İmam-Hatip Ortaokulu öğrencisi Elifsu Ata tarafından İstiklal Marşının 10 kıtası, Şeyh Edebali İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri Sukeyna Zeynep Ersan ve Neriman Aksak tarafından da ?Azimden sonra Allah´a Tevekkül? konulu şiirler okundu.

TİYATRO GÖSTERİSİ SUNULDU

Ardından Keskin İmam-Hatip Lisesi öğrencileri ve Keskin İrşat Evi Tiyatro grubu tarafından bir hadis-i şerifte bildirilen, mağaraya sıkışan üç gencin Allah´a duası ile mağaradan kurtulmalarını işleyen bir tiyatro gösterisi sergilendi. Programın devamında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Taekwando, Karate ve Güreş gösterileri beğeni ile izlendi. Programın sonunda Erkek Kur´an Kursu Öğrencileri arası dini bilgiler yarışmasında dereceye girenlere ödülleri, programda görev alan ve katkı sağlayanlara hediyeler verildi.

 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false