Anahtar Kelimeler: Atalay gitti Birlik bitti

Atalay gitti, ?Birlik? bitti!

Atalay gitti, ?Birlik? bitti!

Atalay gitti, ?Birlik? bitti!

Güç Birliği unutuldu!

Beşir Atalay´ın geçen dönem Kırıkkale´den milletvekili seçildiğinde kurulan Güç Birliği Platformu Atalay gidince unutuldu?

TOPLANTILAR NEDEN BİTTİ?

Beşir Atalay´ın 2011 seçimlerinde Kırıkkale´den aday olması ile birlikte oluşturulan ve milletvekilliği döneminde her ay düzenli toplantıları yapılan ?üç Birliği Platformu Atalay Kırıkkale´den gidince unutuldu. Beşir Atalay bu dönem Van´dan aday oldu ve seçildi. Güç Birliği toplantıları her ay düzenli yapılıyordu. Ancak toplantılar önce aksamaya ve sonra da hiç yapılmamaya başlandı. Uzun zamandır toplantılar yapılmadığı biliniyor.

TANITIM YARIM KALDI!

Güç Birliği toplantılarının neden duraksadığı merak konusu. Toplantılarda Kırıkkale için hedefler belirlenmiş ve bu hedefler konusunda da bir yol haritası çizilmişti. Duruma bakıldığında haritaya göre yoldan çıkıldığı gözleniyor. Güç Birliği toplantıları sayesinde Silah İhtisas OSB yapılmıştı. OSB´ye yatırımcı çekilmesi için Güç Birliği kullanılarak tanıtımlar gerçekleştirilecekti. Ancak toplantılar yapılmadığı için bu tanıtımların da olmadığı gözleniyor.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false