Anahtar Kelimeler: Atalay ziyaretlerde bulundu

Atalay ziyaretlerde bulundu

Atalay ziyaretlerde bulundu

Atalay ziyaretlerde bulundu

Üç ayrı ziyaret gerçekleştirdi

AK Parti Van Milletvekili Beşir Atalay, önceki gün Kırıkkale eski Valisi Ali Kolat´la birlikte Kırıkkale´ye gelerek bazı ziyaretlerde bulundu.

ÜÇ AYRI ZİYARET

Van Milletvekili Beşir Atalay ve eski Vali Ali Kolat Başsavcılık, Müftülük ve Emniyet´i ziyaret etti. Her üç ziyarette de idarecilere hayırlı olsun dileklerini ileten Atalay, Emniyet Müdürlüğü ziyaretinde de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kırıkkale´nin güvenlik konularında Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´dan bilgiler alan Atalay, kentin Türkiye´nin en güvenilir illerinden birisi olduğunu söyledi. Kırıkkale´ye önemli hizmetler yaptıklarını belirten Atalay, Nur Camii ve Hükümet Konağı´nın yapımı için maddi ve manevi birçok destek sağladıklarını bildirdi. SOS projesini yapmak için birçok bürokratik engellerin aşıldığını belirten Atalay, Kırıkkale´nin kurulduğu günden bu yana Türkiye savunma sanayine önemli hizmetler verdiğini ifade etti.

VAN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kırıkkale Üniversitesi´nin kurucu rektörü olduğunu belirten Atalay, Erzurum´da hocalık yaparken Rektörlük görevinin kendisine bildirildiğini ve o dönem Kırıkkale´ye hizmet etmekten gurur duyduğunu kaydetti. Kırıkkale´ye hizmet etmenin onur verici olduğunu bildiren Atalay, kendisini 28 Şubat´ta görevden aldıklarını ve bu olayın hayatında kırılma noktası olduğunu belirtti. Görevden alındıktan sonra siyasi hayatının başladığını belirten Atalay, sırasıyla İçişleri Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı ve hükümet sözcüsü olarak görev yaptığını açıkladı. Şimdi de Van´da yaşanan sorunları ve sıkıntıları çözmek için Van Milletvekili olduğunu belirten Atalay, Van´ın gelişimi için çalıştığını kaydetti.

ÇORUMLU BİLGİ VERDİ

Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ise Kırıkkale´ye geldiği günden bu yana etkin bir çalışma yaptıklarını söyledi. Uyuşturucu, terör ve asayiş konularında etkin bir mücadelenin olduğunu belirten Çorumlu, bu konuda kentte kuş uçurulmadığını gece gündüz çalışıldığını bildirdi. Çorumlu, 2017 yılında uyuşturucu ile önemli bir şekilde mücadele edildiğini ve bu konuda gerekli teknik takibin yapılarak suçluların adliyeye sevk edildiğini bildirdi. Uyuşturucu ile etkin bir mücadele yapıldığını ve sokak satıcılarına göz açtırılmadığını belirten Çorumlu, torbacılara yönelik operasyonların son aylarda artırıldığını ifade etti. Beşir Atalay Çorumlu´nun yanı sıra Başsavcı ve yeni İl Müftüsünü de makamlarında ziyaret etti.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli