Atalay gençlere teşekkür etti

Atalay gençlere teşekkür etti

Atalay gençlere teşekkür etti

Gençlerle toplantı yaptı    

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Kırıkkale mitingi sonrası Ak Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay gençlere yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Gençlere övgüler sayan Atalay, ‘Sizler onuru ile mücadele eden insanların dualarısınız' dedi.

ÜMMETİN TEMİNATLARISINIZ

Ak Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Ak İl Başkanı Mürsel Akçay, Milletvekili Adayı Oğuz Kağan Köksal ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da katıldı. Atalay konuşmasına Türkiye'nin kısa bir siyasi tarihinden bahsederek başlayan Beşir Atalay, Yeni Türkiye'nin temellerinin kadim medeniyetimizin sancağını taşıyan gençler eli ile atılacağını ifade etti. Zamanı okuyabilen inançlı gençlerin, ümmetin teminatı olduğunu sözlerine ekleyen Beşir Atalay ‘Sizler onuru ile mücadele eden insanların dualarısınız. Sizin gibi inançlı gençler ümmetin teminatıdır' ifadelerine yer verdi.

TÜM TOPLUMU KAPLASIN

Atalay, ‘Çalışmalarınız ve birlikteliğiniz kadim medeniyetimizin sancağının emin ellerde olduğunun göstergesidir. Siz gençler özgürlüğün hayatı anlamlı kılan en önemli unsurlardan biri olduğunu asla unutmamalısınız.  Bugünkü imkanlardan faydalanarak çalışmalarınıza tüm toplumu kapsayacak şekilde devam etmelisiniz' diye konuştu. Gençlik yıllarında Necip Fazıl'dan etkilendiğini ve kendisinin de gençlik yıllarında bu tür ortamlarda yetiştiğini anlatan Beşir Atalay, hayatı uğrunda feda edeceği bir ideali olmayan insanın zararda olduğunu ifade etti. Atalay toplantı sonunda bu zamana kadar yaptıkları çalışmalarından dolayı Ak Gençliğe teşekkür etti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli