Anahtar Kelimeler: Avukatlardan iftar programı

Avukatlardan iftar programı

Avukatlardan iftar programı

Avukatlardan iftar programı

Baro iftarda buluşturdu

Kırıkkale Barosu´nun düzenlediği iftarda meslekte 50. yılını dolduran Avukat Necati Atasev onur ödülü aldı. Kırıkkale Barosu tarafından düzenlenen iftar programı ile avukatlar hep birlikte oruçlarını açtılar. 

İFTAR PROGRAMI YAPILDI

Düzenlenen iftardan sonra konuşan Kırıkkale Barosu Başkanı Avukat Erol Çakır, katılan davetlilere teşekkürlerini ilettikten sonra Barolar Birliği tarafından devam ettirilen meslekte 50. Yılını dolduran avukatlara onur ödülü verilmesi geleneğini Kırıkkale Barosu olarak kendilerinin de devam ettirdiğini söyledi. Devam ettirilen onur ödülleri kapsamında 2017 yılında meslekte 50. yılını dolduran Kırıkkale Barosu´na bağlı Avukat Necati Atasev´e düzenlenen iftar programında ödülü verildi.

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Baro Başkanı Çakır konuşmasında, aslında 7 Nisan Avukatlar Günü´nde verilmesi planlanan ödülün, avukatın rahatsızlığı sebebiyle bugün verildiğini belirtti. Avukat Necati Atasev´e ödülünü iftar programına katılan Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz verdi. Vali Haktankaçmaz, tecrübeleri sebebiyle Atasev´i takdir ettiğini belirtti. Hukukun üstünlüğü ve etik kurallara uymanın meslek için önemine değinen Avukat Necati Atasev, "İçinizde mesleğe yeni başlamış olan 5 yıl, 10 yıl veya 15 yıl kıdem almış olan arkadaşlarımız meslektaşlarımız, mesleğin sıkıntılı ve zorlu bir süreç olduğunu görerek acaba bizde meslekte kıdem olarak 30´lu, 40´lı, 50´li yıllara ulaşabilir miyiz diye merak edinirler. Ancak onlara benim bir tavsiyem vardır, mesleğinizin her ne kadar yorucu, sıkıcı, meşakkatli olsa da hukukun üstünlüğüne ve mesleğimizin etik kurallarına sadakatle bağlı kalıp bunları rehber edindiğimiz takdirde Cenabı Allah da uzun bir yaşam verirse bu meslekteki kıdemleri bir bir aşıp benim şu anda gelmiş olduğum 50. yılı egale etmeniz ve hatta onunda üstüne çıkmanız mümkün olmaktadır. Bugün geriye dönüp baktığımızda bir anlamda yarım asır zamanın uçup gittiğini görmekteyim" dedi.

GENİŞ KATILIM OLDU

Düzenlenen iftar programına ayrıca Kırıkkale Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selami Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı katıldı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli