Aydın Üniversitesinden Osmangazi´ye ziyaret

Aydın Üniversitesinden  Osmangazi´ye ziyaret

Aydın Üniversitesinden Osmangazi´ye ziyaret

Öğrencilere bilgi verildi

Kırıkkale Osmangazi Anadolu Lisesi rehberlik servisinin daveti üzerine gelen İstanbul Aydın Üniversitesi temsilcileri üniversitelerini tanıttılar.

BİLGİLENDİRME YAPILDI

İstanbul Aydın Üniversitesi Ankara Bölge İletişim Temsilcisi Kadir Melik Taşçı tarafından verilen seminerde, İstanbul Aydın Üniversitesi tanıtımı ve üniversiteye giriş sistemi ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Üniversite tanıtım günleri kapsamında bu hafta Kırıkkale Anadolu Öğretmen (Osmangazi Anadolu) Lisesi 11. ve 12. sınıf öğrencilerine okulun konferans salonunda İstanbul Aydın Üniversitesi tanıtıldı. İstanbul Aydın Üniversitesi Ankara Bölge İletişim Temsilcisi Kadir Melik Taşçı tarafından slaytlar ve videolar eşliğinde üniversitenin sosyal imkânları, burs durumu, barınma meselesi, sosyal aktiviteler ve çift dal yan dal durumları izah edildi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Eğitim sistemi, sosyal imkânlar ve akademik çalışmalar hakkında bilgi edinen son sınıf öğrencileri üniversite tercihinde ne kadar bilinçli olunursa o kadar isabetli kararlar vereceklerini bildirdiler. Kırıkkale Anadolu Öğretmen (Osmangazi Anadolu) Lisesi Okul Müdürü Mehmet Yeşilyurt İstanbul Aydın Üniversitesi Ankara Bölge İletişim Temsilcisi Kadir Melik Taşçı ve beraberindeki heyete teşekkür ederek tüm öğrencilere üniversite sınavında başarılar diledi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false