Ayıplarınızı yasaklarla örtemezsiniz!”

 Ayıplarınızı yasaklarla örtemezsiniz!”

Ayıplarınızı yasaklarla örtemezsiniz!”

İlanlar için tepki!

Geçtiğimiz hafta tüm Türkiye'de aynı anda billboard ve raket olarak yayınlanan MHP'ye ait bazı reklamlar Kırıkkale dahil bir çok ilde kaldırıldı. İlanların kaldırılmasının ardından MHP Kırıkkale İL Başkanı Erdal Baloğlu açıklama yaptı.

Reklamlar neden kaldırıldı?

Milliyetçi Hareket Partisi'nin bir çok ilde olduğu gibi Kırıkkale'de de billboard ve raketlerde yer alan ilanlarının kaldırılmasına MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu tepki gösterdi. Baloğlu yaptığı açıklamada, Seçim çalışmalarımız doğrultusunda halkımıza gerçekleri, yalnızca gerçekleri doğruları, yalnızca doğruları kimsenin dile getirmeye cesaret edemediği doğruları,  yüce Türk Milletinden gizlenen doğruları anlatmak üzere hazırlattığımız ve tüm Türkiye'de aynı anda billboard ve raketlere yerleştirilen, partimize ait reklamlar AKP zihniyeti tarafından mahkeme kararıyla” kaldırtılmıştır. 8 Mayıs 2015 tarihi itibariyle seçim çalışmaları amacıyla hazırlanan her türlü reklam ve ilanların yerlerinin belirlenmesi, tahsisi ve kullanımı yetkisi ve bizim de sorumlu olduğumuz tek merci İlçe Seçim Kurulu olmasına rağmen AKP'nin yakın zamanda kurdurttuğu Sulh Ceza Hâkimliğinin kararıyla bazı reklamlarımız kaldırtılmıştır” dedi.

Gerekçesi çok ilginç!

Reklam çalışmaları içeriği hakkında bilgi veren Baloğlu, Ak Saray değil, Kara Saray: 1.370.000.000... Hatırla!..”, Oslo görüşmelerini, ihanet pazarlıklarını... Hatırla!..”, 17-25 Aralık, rüşvete, rüşvetçiye kol kanat gerdiler... Hatırla!..” ifadelerini taşıyan reklamlarımızı kaldırtılırken bu yasal olmayan mahkemenin kararı da bir o kadar ilginçtir: Cumhurbaşkanına hakaret”, Halkı kin ve nefrete tahrik ve teşvik”, Kamu görevlisine, görevinden dolayı şeref ve saygınlığını rencide etmek” bahanesi ile reklamlar kaldırılmıştır. Bu reklamların hangisinde halkı kin ve nefrete teşvik ediyoruz, söyler misiniz?  Halkı aydınlatmak ne zamandan beri kin ve nefrete teşvik etmek olmuştur? Peki, cümlelerimizin hangisinde Cumhurbaşkanına hakaret vardır? 

Hesabını soracağız

Yoksa malum Cumhurbaşkanlığı Sarayının maliyeti gerçekten kamu vicdanını rahatsız edecek boyutlarda ve bu durum o sarayı kullanan Cumhurbaşkanına hakaret mi sayılıyor? Peki, Kamu görevlisine, görevinden dolayı şeref ve saygınlığını rencide etmek” ne anlama geliyor? Eğer kastedilen Oslo görüşmelerini, ihanet pazarlıklarını Hatırla!..” cümlesiyse eğer, kimse kusura bakmasın, Milliyetçi Hareket Partisi bu vatanı bölmenin hesaplarını ve pazarlıklarını yapanlarla olan mücadelesini ebediyen sürdürecektir. Katillerle, canilerle, bölücülerle yapılan müzakerelerin, pazarlıkların hesabını 8 Haziran sabahı soracağız” şeklinde konuştu.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false