Anahtar Kelimeler: Aynı ağacın meyveleriyiz

?Aynı ağacın meyveleriyiz?

?Aynı ağacın meyveleriyiz?

?Aynı ağacın meyveleriyiz?

Yılmazer gündemi yorumladı

Avukat Mehmet Yılmazer, geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun´un beyanatına yönelik açıklama yaptı. Yılmazer, ?Bizler ayrı partilerdeyiz ama kökü aynı ağacın meyveleriyiz? dedi.

YAPICI VE YOL GÖSTERİCİDİR

Yılmazer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ?Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun´un öne çıkan vasıflarından bir kaçını sayacak olsam aralarına virgül koymam. Hepsinin sonuna ?nokta? koyarım. Çünkü bu vasıflarda ?ama? ya ?fakat?a yer olmaz. Öylesine nettir. Faruk Vurgun, mütavazıdır, dürüsttür, alçakgönüllüdür, yapıcıdır, iyi niyetlidir, dosttur, ağabeydir, kardeştir. Ayrı partilerdeyiz ama kökü aynı ağacın meyveleriyiz.

KARDEŞLİK HUKUKU

Ben çok da uzun olmayacak bir gelecekte aynı amaç için, büyük Türkiye ideali için, ümmetin geleceği için aynı noktada buluşacağımıza, belki ayrı sandıklara ama  ?aynı kişi? için oy atacağımıza eminim. Bu biçimde gördüğüm değerli bir insana birkaç hatırlatma yapmayı da ?kardeşlik hukuku? içinde görüyorum. Kendisi geçenlerde verdiği basın açıklamasında ?Referandum sürecinde ?başkanlık gelirse terör biter´ diyorlardı. Şimdi neden şehit cenazeleri geliyor peki?? diye sormuş.

ÖNÜNE KİMSE GEÇEMEZ

?Öncelikle ?başkanlık? değil ?Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi?ne henüz geçilmedi. 2019 yılındaki seçim sonrası geçilecek. Şu an geçiş sürecindeyiz. Ancak, ordumuzun içindeki hain FETÖ yapılanması büyük ölçüde çözüldükten sonra terörle çok etkin bir mücadele yürütülüyor. Bu mücadelede şehitlerimizin olmaması mümkün değildir. Ayrıca Rabbim bir kuluna şehit olmayı nasip etmişse onun önüne kimse geçemez.?

HASSASİYETİNİN BİLİNCİNDE

?Bir de şehitler üzerinden bir eleştiri yapmak Faruk Vurgun gibi güzel milli ve manevi değerlerin hassasiyetinin bilincinde olan bir insana yakışmamıştır. Bunu ?sahici bir üzüntü? ile ifade etmek istiyorum. Kendisi yine basın açıklamasında ??Evet, çıkar başkanlık olursa ekonomimiz bir numara´ olacak´ dediler. Hani ne oldu. Nerede bu yükselme bir numara olma.?

ŞUAN GEÇİŞ SÜRECİNDEYİZ

İlk sorudaki saptamamı buraya da kopyalayıp yapıştırıyorum. Öncelikle ?başkanlık? değil ?Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi?ne henüz geçilmedi. 2019 yılındaki seçim sonrası geçilecek. Şuan geçiş sürecindeyiz. Ülkemizin bekasının tehlikeye girdiği ve aziz milletimizin kahramanca feraseti ile atlattığımız hain darbe girişimi ve dünyadaki bütün olumsuzluklara rağmen ekonomimiz doğu bir yolda ilerliyor. Borsamıza bakın, dış yatırımcıların ülkemizi tercih etmesine bakın?Elbette güçlükler var ama her şey umut verici. Ben kendisinin bir vatan sevdalısı, bir millet sevdalısı, bir ümmet sevdalısı olduğunu bilirim. Bu nedenle kendisinden daha gerçekçi, daha yapıcı eleştiriler bekliyorum? dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false