Anahtar Kelimeler: Ayşen Gruda geldi

Ayşen Gruda geldi

Ayşen Gruda geldi

Ayşen Gruda geldi

 

Hem güldürdü, hem düşündürdü

Türk sinemasının ve tiyatrosunun sevilen ve başarılı oyuncusu Ayşen Gruda ?Deli Kadın? adlı tek kişilik stand up gösterisi ile Kırıkkaleli sevenleriyle buluştu.

YOĞUN KATILIM OLDU

Genç&Sanat Organizasyonu ve Gezgin Team bünyesinde gerçekleşen etkinlik izleyicilerden tam not aldı. Kültür Merkezi´nde sahne alan ünlü oyuncu Ayşen Gruda´yı Kırıkkaleli tiyatroseverler yalnız bırakmadı. Kültür merkezinin gösteri salonu balkon dahil sanatçının sevenleriyle doldu taştı. Ünlü sanatçının ?Deli Kadın? adını verdiği interaktif oyun izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.

İZLEYİCİLER SORULAR SORDU

Moderatörlüğünü Nejmi Aykar´ın üstlendiği oyunda ünlü sanatçı Ayşen Gruda;  hayata, toplumsal olaylara ilişkin düşüncelerini söyleşi tarzında izleyicilerle paylaştı.   Her kesimin kendinden bir şeyler bulduğu gösteride izleyiciler kimi zaman kahkahalar attı, kimi zaman da düşündü. İzleyiciler de merak ettikleri soruları ünlü sanatçıya sorarak gösteri ve sohbete dahil oldular.

ATATÜRK OLMAK İSTERDİM

Sohbet şeklinde gerçekleştirilen oyunda Ayşen Gruda, Yeşilçam´ın unutulmaz oyuncuları ile anılarını anlattı. Tarihte en beğendiği liderin Atatürk olduğunu belirten Ayşen Gruda, Atatürk olmak isterdim dedi. Güncel konulara da değinen Gruda, özellikle politikacılara ince göndermelerde ve eleştirilerde bulundu. Şehit haberlerinin ve çocuk ölümlerinin kendisini üzdüğünü belirterek savaşsız ölümsüz bir dünya dileğinde bulundu. Gösteride kadınlara da okumaları ve kendilerini geliştirmeleri, eğitim ve öğretimin önemi konusunda mesajlar verdi.

 

 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false