Aytekin ve Koç ailelerinin mutlu günü

Aytekin ve Koç ailelerinin mutlu günü

Aytekin ve Koç ailelerinin mutlu günü

 

ğün töreni yapıldı

İl Genel eski Meclis Başkanı Avukat Orhan Aytekin´in oğlu Görkem ile Hatice Seyfettin Koç çiftinin kızları Çiğdem düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Renkli görüntülerin yaşandığı düğünde, genç çiftin mutluluğu gözlerinden okundu.

ĞÜN TÖRENİ YAPILDI

İl Genel eski Meclis Başkanı Avukat Orhan Aytekin ve Didem Aytekin Çiftinin oğlu Görkem ile Hatice Seyfettin Koç çiftinin kızları Çiğdem düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdiler. Mersan Düğün Salonunda düzenlenen düğün törenine çok sayıda davetli katıldı. Düğün töreninde Aytekin ve Koç ailesi davetliler ile tek tek ilgilendi. Yakınları ve dostları düğün törenine genç çiftlerin yakınları yalnız bırakmadılar.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Aytekin ve Koç ailelerini yalnız bırakmadı. Genç çiftin nikahını ise Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Kıydı. Aytekin ve Koç ailesi düğüne katılanlara teşekkür ettiler. Düğün merasimi siyaset, hukuk, bürokrasi ve esnaf camiasını bir araya getirdi. 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false