Anahtar Kelimeler: Baba oğluna saldırı

Baba ve oğluna saldırı

Baba ve oğluna saldırı

Baba ve oğluna saldırı

Silahlı saldırı olayı

 

 

KIRIKKALE´de, iddiaya göre tabanca ve av tüfeğiyle sokak ortasında saldırıya uğrayan baba Ertan Şengül (50) hayatını kaybederken, 16 yaşındaki oğlu Serhan Can Şengül yaralandı.

 

SİLAHLI SALDIRI

KIRIKKALE´de, iddiaya göre tabanca ve av tüfeğiyle sokak ortasında saldırıya uğrayan baba Ertan Şengül (50) hayatını kaybederken, 16 yaşındaki oğlu Serhan Can Şengül yaralandı. Baba Şengül´ün 5 gün önceki sosyal medya paylaşımında ise "Bu dünyada işimiz bitti, ahrette görüşmek dileğiyle" yazısı dikkat çekti.  Olay, saat 19.00 sıralarında Sanayi Mahallesi 1397 Sokak´ta meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz 2 kişi, tabanca ve av tüfeğiyle henüz bilinmeyen nedenle Ertan Şengül ve oğlu Serhan Can Şengül´e ateş açtı.

 

BİR KİŞİ ÖLDÜ

Ağır yaralanan baba-oğul, çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´ne kaldırılan baba Ertan Şengül, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne kaldırılan Serhan Can Şengül ise tedaviye alındı. Polis, olaydan sonra kayıplara karışan 2 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

 

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Ertan Şengül´ün 5 gün önce oğlu Serhan Can Şengül ile birlikte çektirdiği fotoğrafı kişisel sosyal medya hesabından paylaşırken, "Bu dünyada işimiz bitti, ahrette görüşmek dileğiyle" şeklindeki yorumu dikkat çekti.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli