Anahtar Kelimeler: Bahçeli Çakıcı buluştu

Bahçeli ile Çakıcı buluştu!

Bahçeli ile Çakıcı buluştu!

Bahçeli ile Çakıcı buluştu!

Bahçeli Çakıcı´yı ziyaret etti

Büyük buluşma!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´nde bir süredir tedavi görmekte olan ünla kabadayı Alaattin Çakıcı´yı ziyaret etti.

BAHÇELİ ZİYARETİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´nde bir süredir tedavi görmekte olan ünla kabadayı Alaattin Çakıcı´yı ziyaret etti. Buluşmayı, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili Semih Yalçın sosyal medya hesabından duyurdu. Yalçın, kişisel sosyal medya hesabından, "Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli, rahatsızlanan Alaattin Çakıcı´yı tedavi gördüğü Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi´nde ziyaret ediyor" diye belirterek, Bahçeli ile Çakıcı´nın fotoğraflarını paylaştı. Çakıcı´yı bir kaç gün önce de MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ ziyaret etti.

AF ÇAĞRISINDA BULUNMUŞTU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçen günlerde sosyal medya hesabından yazdığı mesajlarda af önerisinde bulunmuştu. Bahçeli, ?Ülkü ve ülke sevdalısı olan, davalarının gözü kara yiğitleri olarak bilinen mesela Alaattin Çakıcı, mesela Kürşat Yılmaz, 100 bin ülkücünün imzasıyla aday gösterilseydi, bu kahramanlarımız için de cezaevinden çıkarılmaları için bir kampanya yapılacak mıydı? Bu kardeşlerimizi taş duvarların ardında çürümeye terk etmek ne kadar adil ve adaletlidir? şeklinde yazmıştı.

FLAŞ HABER OLDU

İki ismin buluşması yılın en büyük olayı olarak görülüyor. Bahçeli´nin bu ziyareti af konusundaki ısrarcı davranışı olarak da algılanıyor. Bahçeli´nin ziyareti ve iki ismin buluşması ulusal basında ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bir çok haber sitesi buluşmayı son dakika ve flaş haber olarak duyurdu.

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli