Anahtar Kelimeler: Bahçeli teşekkür

Bahçeli´den teşekkür

Bahçeli´den teşekkür

Bahçeli´den teşekkür

Mitingden memnun kaldı

 

MHP´de ki birlik ve beraberliği gözler önüne seren Baloğlu, seçime iyi şekilde hazırlandıkları mesajını verdi.

 

 

BAHÇELİ TEŞEKKÜR ETTİ

31 Mart´ta yapılacak olan mahalli idareler seçimine sayılı günler kala MHP İl Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen büyük açık hava mitinginde, İl Başkanı Erdal Baloğlu´nun başarısı takdir topladı. MHP´de ki birlik ve beraberliği gözler önüne seren Baloğlu, seçime iyi şekilde hazırlandıkları mesajını verdi.  Mahalli idareler seçiminde son viraja girilirken, MHP Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı´nda organize edilen büyük açık hava mitingi seçime farklı bir hava kattı. MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ile parti yönetiminin iyi şekilde organize olup meydanı doldurması da, Başkan Baloğlu ile yönetiminin başarısını bir kez daha gözler önüne sermiş oldu. Başkan Baloğlu, kendilerini yalnız bırakmayan binlerce hemşerilerine teşekkür etti.

 

KALABALIK MEMNUNİYET VERİCİ

Mitingi değerlendiren Genel Başkan Bahçeli, ?Mitinginde ?Kırıkkale´nin diriliş ve yükseliş arzusuna şahit oldum. Kırıkkale miting günü bir başka güzeldi, bir başka heybetliydi. Bahçeli, Kırıkkale´de en son 2009 yılında miting yaptığını hatırlatarak ?Aradan geçen bu süreç içerisinde bugünkü coşkulu kalabalık memnuniyet vericidir. İnanıyorum ki 31 Mart´tan sonra Kırıkkale ehline emanet olacaktır. Kırıkkale gereken hizmetleri fazlasıyla alacaktır? dedi.

 

TESİSTE YEMEK YEDİ

Bahçeli, miting sonrası Kırıkkale´de EYPARK Restoran´da teşkilat mensupları ve gazetecilerle bir araya geldi.  Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan MHP Lideri Bahçeli, mitingler konusunda sorulan soruyu Kırıkkale´den örnek vererek cevapladı. Kendisini yalnız bırakmayan Kırıkkale halkına teşekkür edene Bahçeli, ?Kırıkkale ehline emanet edilecektir, inancım budur, beklentim budur, ümidim budur. Sağduyunun birlikteliği Kırıkkale´de varlığını gösterecektir.?

 

BEKA İÇİN KARAR VERİN

İSTİKRAR Son yıllarda partisinin Kırıkkale´deki en kalabalık ve coşkulu bir miting gerçekleştirdiğini ve bunun memnuniyet verici olduğunu söyleyen MHP Lideri Bahçeli ?Kırıkkale güvenilir bir iradeyle önümüzdeki beş yıl yönetilecektir. Kırıkkale Belediyemiz Cumhur İttifakı´nın kapsamında değilse de, ilkelerimiz, hareketimiz, dilimiz, üslubumuz, söz ve değerlendirmelerimiz Cumhur İttifakı´nın doğasına aynen uyacaktır. Çünkü, ?Beka İçin Milli Karar, Cumhur İçin İstikrar? diyoruz.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli