Bahçeli Kırıkkale'ye geliyor

Bahçeli Kırıkkale

Bahçeli Kırıkkale'ye geliyor

TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli 22 Temmuz Çarşamba günü ilimize geliyor. Konu hakkında bilgi veren MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu Genel Başkan Bahçeli'nin genel seçimlerde alınan başarı ve koalisyon görüşmeleri hakkında Gök Düğün Salonunda saat 13:30'da yapılacak olan toplantıda açıklamalarda bulunacağını söyledi.

TEŞEKKÜR EDECEK

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Genel seçimler öncesinde İç Anadolu illerinden MHP'nin kalesi olarak görünen illere büyük önem verdiği ve burada alınacak başarılı seçim sonuçlarının parti açısından büyük önem arz ettiğini belirtmişti. Genel seçimlerde miting çalışması için Kırıkkale'ye gelemeyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçimlerde oy oranını % 48 oranında arttıran ve 12 yıl sonra Milletvekili çıkartan MHP il yönetimine ve partililere bir teşekkür ziyaretinde bulunacak.

İLK DURAK KIRIKKALE

Konu hakkında MHP İl Binasında İl Başkanı Erdal Baloğlu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçe'linin programı hakkında gazetecileri bilgi verdi. İl Başkanı Baloğlu Genel başkanımız genel seçimlerde ilimizde yaptığımız anket çalışmaları neticesinde ilimize gelmemişti.Genel seçimlerde başarılı olan illere yönelik bir gezi programı düzenleneceği açıklanmıştı. Bu gezi programı Çarşamba günü başlıyor. Genel başkanımızın ilk durağı ilimiz olacak. Genel seçimlerde oy oranımızı 31 bin'den 47 binlere çıkartan ve %48'lik bir artış yaşadık. Genel başkanımız hem bizi hem de partililere bir teşekkür ziyareti yapacak” şeklinde konuştu.

BİREBİR BİLGİ VERECEK

İl Başkanı Baloğlu Genel Başkan Bahçeli'nin Çarşamba günü saat 13:30'da Gök düğün salonunda partililere yönelik bir konuşma yapacağını belirterek Genel başkanımız Devlet Bey'i Kırıkkale il sınırında karşılayacağız. Buradan bir salon toplantı yapacağız Gök Düğün Salonuna geçeceğiz. Burada Genel başkanımız son yaşanan gelişmeler ve koalisyon görüşmeleri hakkında partililere birebir bilgilendirme yapacak. MHP olarak Koalisyon Hükümeti konusunda nasıl bir tavır alacağımızı anlatacak. Tüm partililerimizi ve Kırıkkale halkını yapacağımız toplantıya davet ediyoruz” ifadesini kullandı.  



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli