Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar çalışmalarını HABERKALE´ye anlattı

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar çalışmalarını HABERKALE´ye anlattı

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar çalışmalarını HABERKALE´ye anlattı

?Yüzde 65´in altına düşmeyiz?

?Sahil projesi çok konuşulacak?

Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, çalışmalarını, projelerini ve hedeflerini HABERKALE´ye değerlendirdi.

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Haberkale imtiyaz Sahibi Murat Tanır ve Genel Yayın Yönetmeni Halil Halat´a seçildiği ilk günden bu yana çalışmalarını anlatan Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, seçildikten sonra ilk iş olarak Belediye´yi şeffaf hale getirmeye gayret ettiklerini söyledi.

HALKIN DESTEĞİ ARTIYOR

Belediye olarak çalışmalarını Haberkale´ye değerlendiren, Haberkale İmtiyaz Sahibi Murat Tanır ve Genel Yayın Yönetmeni Halil Halat´a özel açıklamalarda bulunan Bahşılı Belediye Başkanı İbrahim Uyar, seçildiği günden bu yana yürütülen çalışmalara ilgi ve alakanın büyük olduğuna işaret etti. Bunun zaman zaman değerlendirme fırsatı bulduklarına dikkat çeken Uyar, ?Biz buraya yüzde 61 ile geldik. Merkezden bu desteği aldık. Köylerde ise destek 57.5 civarındaydı. Şimdiki oranlara bakıyoruz yüzde 65 civarında bir ilgi ve destek var. Bu da gösteriyor ki çalışmalarımızla doğru yolda ilerliyoruz? dedi.

SOSYAL ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLÜYOR

Çalışmalar kapsamında sosyal projelere de ağırlık verdiklerini belirten İbrahim Uyar, ?Ben de eşim de sosyal çalışmalara ağırlık veriyoruz. Bazı projeleri vatandaşlarımızla beraber yürütüyoruz. Sağlık işlerine bakıyoruz. Eğitim ve sosyal destek projeleri yürütüyoruz. Okullara destek oluyoruz. Kitap etkinliklerine katılıyoruz. Bu konudaki eksikleri gideriyoruz. Yaşlılara mesela destek oluyoruz? dedi.

SAHİP PROJESİ HAZIRLANDI

İlçe için hatta Kırıkkale için çok önemli bir proje hazırladıklarını da belirten Başkan İbrahim Uyar, ?Bir Sahip Projesi hazırladık. İçinde her şey var? Sahil güzergahını yeniden ele alıyoruz. Piknik alanları, mesire yerleri, çocuk oyun alanları, oto parkı, park ve yeşil alanları, mini tenis kortu, sahnesi ve daha bir çok yeri olan güzel bir proje. Ödenek çıkarılması için çaba gösteriyoruz. Bu proje sadece Bahşılı için değil, Kırıkkale için de çok çok önemli olacak. Çünkü ne ararsanız var? dedi ve şu anda bu proje ile ilgilendiklerini belirtti.

ÇOK ŞEY YAPTIK

Uyar ayrıca, ilçeye bir kültür merkezi kazandırmak için da çaba gösterdiğinin altını çizdi ve bununla da ilgilendiklerini söyledi. Sonuç olarak 1.5 yılda bir çok iş yatıklarını vurgulayan Uyar, ?1,7 yılda gerçekten büyük işler yaptık. Ama reklamını yapmadık. Daha da yapacağız. Toplu konut çalışmamız da olacak. Hemşehrilerimize mesajım şudur, onlara iyi bir kent ve yaşam koşulları için çaba gösteriyoruz. Bunu bilsinler yeter? dedi. (SON)



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli