Anahtar Kelimeler: Bahşılı demokrasi nöbeti

Bahşılı´da demokrasi nöbeti

Bahşılı´da demokrasi nöbeti

Bahşılı´da demokrasi nöbeti

İlçede nöbet sürüyor

Kırıkkale merkezde olduğu gibi Bahşılı ilçesinde de darbeye karşı demokrasi nöbeti sürüyor. Nöbete katılım yüksek oluyor.

DEMOKRASİ NÖBETİ

Her akşam gerçekleştirilen demokrasi nöbetine Bahşılı ilçesinde de devam ediliyor. Belediye binası önünde toplanan vatandaşlar geç saatlere kadar nöbette kalıyor. Vatandaşlara çorba ikramı yapılıyor. Nöbette şehitler için dua ediliyor ve Kur´an okunuyor. Demokrasi konuşmaları da gerçekleştiriliyor. Önceki akşam nöbete Bahşılı eski Belediye Başkanı ve Mahalli İdareler Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez´de katıldı. Hemşehrileri ile bir araya gelen Dönmez, darbe teşebbüsüne tepkisini dile getirdi ve millet iradesinin bunu önlediğini söyledi.

HERKESİ TEBRİK ETTİ

Dönmez, ?15 Temmuz gecesi büyük bir buhran yaşadı bu güzelim ülke ve güzelim insanlar. Ama milletimiz o büyük badireyi atlatmayı başardı. Darbe teşebbüsünde bulunanları kınıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız dirayetli bir şekilde milletimizi darbeye karşı organize ederek bunun üstesinden gelinmesini sağladı. Allah bir daha böyle günler yaşatmasın. Ben Kırıkkaleli ve Bahşılılı hemşehrilerimi demokrasiye bu şekilde sahip çıktıkları için tebrik ediyorum? dedi. İlçede demokrasi nöbetinin devam edeceği belirtildi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false