Anahtar Kelimeler: Bahşılı’da bahar harekatı

Bahşılı'da bahar harekatı

Bahşılı

Bahşılı'da bahar harekatı

İlçede çalışma yapılıyor

Bahşılı Belediyesi bahar mevsiminin ağır ağır kendisini hissettirmeye başlamasıyla birlikte çalışmalarına hız kazandırdı. Ekipler, kışı şartlarının bozduğu yollara asfalt yama, logar kapak tamiratları ve kilit parke çalışmalarına başlandı. Diğer taraftan belediye tarafından 6. sondaj kuyusu da şebekeye dahil edildi.

Hummalı bir çalışma var

Bahşılı Belediyesi havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte çalışmalarına hız kazandırdı. Belediye Başkanı İbrahim Uyar, AK Parti ilçe başkanı Sadullah Duyar, Belediye Başkan yardımcısı Murat Kaplan, İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Yaman, Belediye Meclis Üyeleri Süleyman Gündoğdu, Mehmet Dönmez Fen işleri personeli ile vatandaşların katıldığı bahar harekatının startı verildi. Bahar harekatı başlatan belediye ekipleri kışı şartlarının bozduğu yollara asfalt yama, logar kapak tamiratları ve kilit parke çalışmalarını sürdürüyor. Belediye TOKİ iş merkezindeki boş dükkanlar birleştirilerek bayanlar için çok amaçlı lokal yapılıyor. 3.TOKİ önüne sosyal yeşil alan ve banklarla, otopark yapımına başlanacağı belirtiliyor. Diğer taraftan yeni bir çay ocağı açılışı yapıldı.

Uyar çalışmaları anlattı

Belediye Başkanı İbrahim Uyar Ekiplerimizin başarısı bize gurur veriyor. Bu altıncı kuyumuzla ilçe halkının su ihtiyacı karşılanarak su rezervi daha da güçlenecektir. Ağır kış şartlarından bozulan yollarımızın tamiratlarına başlandı. Belediye iş merkezindeki boş dükkanları açık alanla birleştirerek güzel bir sosyal alan yapılacak. TOKİ önündeki toprak alan düzeltilerek yeşil park oturma alanları, otopark yapılacak,büyümekte olan ilçemize dördüncü büyük A-101 AVM'nin açılması,büyük bir eksiklik olan sadece sohbetlerin güzel şeylerin konuşulduğu çay ocağını açtık. Yakında Konya-Kulu, Bahşılı-Ankara yolunun ilçemiz ayağı açılınca farklı bir konuma gireceğimiz aşikardır. Durmak yok yola devam Baharla birlikte çalışmalarımıza hız veriyoruz” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false