Anahtar Kelimeler: Bakanın jestine dedi

Bakanın jestine ne dedi?

Bakanın jestine ne dedi?

Bakanın jestine ne dedi?

Tabii ki sevindi?

Kırıkkale´de, gittiği hastaneye girerken çamurlu ayakkabılarını çıkarmasıyla gündeme gelen 84 yaşındaki Şerife nine, Sağlık Bakanlığının o hastaneye kendi ismini verme kararından mutlu oldu.

Şerife Cesur´un, çamurlu olduğunu fark ettiği ayakkabılarını çıkardığı görüntülerin  Anadolu Ajansı (AA) tarafından kamuoyuyla paylaşılması üzerine  Sağlık Bakanlığı,  Kırıkkale  Sulakyurt Devlet Hastanesinin ismini " Sulakyurt Şerife Cesur İlçe Hastanesi" olarak değiştirme kararı almıştı. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu´nun bu kararı açıklamasının ardından ilçeye bağlı Yeşilyazı köyünde yaşayan Cesur, haberi aldığında çok sevindiğini belirtti. Cesur, yaptığı açıklamada, karın ağrısı şikayetiyle yakınları tarafından  Sulakyurt Devlet Hastanesine götürüldüğünü, etrafın kirleneceği endişesiyle acil servisteki muayene odasına çamurlu ayakkabılarını kapıda çıkararak girdiğini anlattı.

ÇOK SEVİNDİM

Bu olayın televizyonlarda yayınlandığını, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu´nun kendisini telefonla arayarak teşekkür ettiğini söyleyen Cesur, şöyle konuştu:  "Günlerim eşime bakmakla geçiyor. Allah´a şükür iyiyim. O gün çok hastaydım. Ayakkabılarım da çamurdu, içeriye öyle giremedim. Kıyamadım ne yapayım. İsmim hastaneye verilecekmiş duydum, çok memnun oldum. Gelen giden olur, ismimi orada görür, çok memnun olurum. Hastaneden çok memnunum. Hasta olduğum zaman ilacımı veriyorlar, iğnemi vuruyorlar, beni rahatlatıyor, gönderiyorlar. Bakanımıza da teşekkür ederim. Beni ziyarete gelecekmiş çok sevindim. Gelsinler, hoş geldi sefa geldi. Oğlum söyledi bakanın geleceğini çok sevindim." 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false