?Bakış açısını değiştirmek istiyorum?

?Bakış açısını değiştirmek istiyorum?

?Bakış açısını değiştirmek istiyorum?

Telli açıklamada bulundu

Deneyimlerini Kırıkkaleli genç sporcularla paylaşan Milli Ampute Futbolcu Barış Telli, toplumun engelli bireylere bakışını değiştirmek için gayret ettiğini dile getirdi.


BAŞARISINI ANLATTI
Ampute futbolun başarılı isimlerinden Milli Takım oyuncusu Barış Telli, memleketi Kırıkkale´de    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü    tarafından düzenlen ´Tecrübe Konuşuyor Projesi´ kapsamında genç sporcularla Kırıkkale İl    Milli Eğitim MüdürlüğüToplantı Salonunda bir araya geldi. Düzenlenen söyleşinin açılış konuşmasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, "Barış Telli gibi başarılı bir sporcumuzu ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Barış Telli hiçbir engelin başarıya engel olmadığını bizlere bir kez daha gösterdi. Sporcumuzun hayat hikayesi ve tecrübelerini gençlerimize aktarmasını çok önemli buluyoruz. Kırıkkaleli bir sporcumuzun yakaladığı başarı hepimizi gururlandırıyor. Barış kardeşimizin herkese örnek olmasını temenni ediyorum" dedi.

HAYAT HİKAYESİ İLGİNÇ
Hayat hikayesini ve tecrübelerini katılımcılara aktaran Barış Telli, "Çocuk yaşlarda ayağını kaybedince, ne olduğunu açıkçası anlamıyorsunuz. Büyüdükçe farkına varıyorsunuz, zorlukların ve insanların bakışlarının farklı olduğunu. Buna rağmen kendimden, hayatımdan ve ailemden hiç vazgeçmedim. Hep sıkıntıları ve engelleri aşmak için mücadele verdim. Şu anda bile engellilere bakış acısını değiştirmek için elimden geleni yapıyorum. Tabi ki bu süreçte ailemin desteği ve bana inananların desteği ile Ay Yıldızlı Türk    Bayraklı    formamı büyük bir gururla taşıyorum" şeklinde konuştu. Karşılıklı soru ve cevap şeklinde devam eden söyleşi Barış Telli ile katılımcı gençlerin birlikte fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false