Anahtar Kelimeler: Balışeyh ekonomiye kadın

Balışeyh´de ekonomiye kadın eli

Balışeyh´de ekonomiye kadın eli

Balışeyh´de ekonomiye kadın eli

Kurs çalışması

Balışeyh Kaymakamı Önay Altuntaş, ilçelerinde ki ev hanımlarının ?ek gelir´ elde etmesi için yapılan dikiş nakış kurslarının mahallelerde sürdürüldüğünü ifade etti.

DESTEK OLACAK

Balışeyh Kaymakamı Önay Altuntaş, ilçelerinde ki ev hanımlarının ev ekonomisine destek olmak için açtığı ?dikiş nakış´ kursunu ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ev hanımların ek gelir elde etmesi için yapılan uygulamadan memnun olduklarını belirten Altuntaş, bu konuda kadınların ev ekonomisine destek olacağını söyledi.

BAŞARILAR DİLİYORUM

İlçelerinde ki ev hanımlarına, öğrencilere ve serbest meslek çalışanlarına yönelik kurs programlarının devam ettiğini ve bu konuda çalışmaların sürdüğünü belirten Altuntaş, çalışan herkese başarılar dilediğini bildirdi.Altuntaş yaptığı açıklamasının devamında, ?İlçemizde bulunan dikiş-nakış kurslarımızı ziyaretlerimiz kapsamında bugün de Halk Eğitim Merkezi´nde bulunan Kursumuza davetli olarak katıldık. Hanımefendilerle sohbet ederek isteklerini dinledik. Gösterdikleri ilgiden dolayı Kurs Hocalarımıza ve Hanımefendilere çok teşekkür ediyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum? dedi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli