Balışeyhliler iftarda bir araya geldi

Balışeyhliler iftarda bir araya geldi

Balışeyhliler iftarda bir araya geldi

İftar buluşması

Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Ramazan ayında her sene geleneksel hale getirdiği iftarı bu sene de gerçekleştirdi.

HALK ÖNEMLİ

İftar yemeğine büyük ilgi gösterildi. Ramazan ayının birlik ve beraberliği pekiştirdiğini açıklayan Dedelioğlu, bu birlikteliğin Balışeyh´te devam edeceğini söyledi. Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Belediye bütçesinden harcadığı her kuruşun halka dokunması gerektiğinin belirten Başkan Dedelioğlu, Halka yararı olmayan, harcamalar Balışeyh Belediyesinde yapılmıyor. Balışeyh Belediyesinde harcamalar hizmet için var” dedi. Dedelioğlu, ilçe sakinlerine söz verdiği hizmeti yerine getirmek için var gücüyle çalıştığını söyledi. İlçenin kalkınması yönünde her fırsatı değerlendirmek istediklerini söyleyen Belediye Başkanı Dedelioğlu, çalışmalarında ilçe halkının kendisine güven duymasının çalışma hırsını arttırdığını söyledi.

AÇIKLAMA YAPILDI

Belediye çalışanlarının emeklerinin karşılığının verilmesine önem verdiklerini ifade eden Dedelioğlu, seçim meydanlarında işçi ve memur maaş almadan kesinlikle kendi maaş bordrosuna imza atmayacağı sözünü unutmadığını kaydetti. Dedelioğlu, İşçi ve memur çalışanlarıma hiçbir borcum yok. Niyetimiz iyi idi bu niyetimize kavuşmuş olduk. ‘İnsanların en iyisi insanlara hizmet edendir´ sözüne hep layık olmaya çalıştık” dedi. Yönetime geldiğinden bu yana verdiği sözlerin hep arkasında olduğunu söyleyen Dedelioğlu, Ne söz vermişsek her zaman bu sözlerimizin arkasında olduk. Belediyecilikte devamlılık esastır. Bu yoldan hareket ile çalışıyoruz” diye konuştu.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli