Anahtar Kelimeler: Baloğlu ndan flaş açıklama

Baloğlu´ndan flaş açıklama!

Baloğlu´ndan flaş açıklama!

Baloğlu´ndan flaş açıklama!

?Şalteri indirirken iyi düşünün!?

?Kan davası gibi oldu?!?

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Yalçın Akdoğan´la ülkücüler arasında sürmekte olan davaya ilişkin dikkat çekici açıklamalarda ve uyarılarda bulundu.

TEPKİ GÖSTERİLMİŞTİ

AK Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, geçen yıl şehit cenazesine katıldığında Kırıkkale Nur Camii´nde bir gurup ülkücü tarafından protesto edilmişti. Akdoğan protesto nedeniyle kendisine tepki gösterenleri mahkemeye verdi. Mahkemenin devam ettiği öğrenilirken, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu konuyla ilgili açıklamada bulundu ve Akdoğan ile AK Partilileri uyardı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Baloğlu, şunları söyledi: ?

KAN DAVASI GİBİ!

?Eski Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan´ın Kırıkkale ziyaretinde yaşanan olaylarla ilgili hakkında dava açılan arkadaşlarımızın sonuna kadar arkasında olduğumu üstüne basa basa belirtmek istiyorum. Cumhurbaşkanının bile bütün davalarını çektiği bir ortamda hala kan davası gibi hareket edilmesine de iyi niyetli bir anlam yükleyemiyorum. Hakkında dava açılan arkadaşlarımız için hukuki destek sağlayacak avukatlarımız vardır.

İYİ DÜŞÜNÜN

Ücretsiz davalara girecek olan avukat arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Davanın karşı tarafından iyi niyet görmediğimiz takdirde duruşmalara binlerce kişi ile katılmayı düşünüyorum. Herkes bilsin ki Ülkücüler bu milletin sigortasıdır. Şalteri indirirken iyi düşünün. Dava arkadaşlarımın yanındayım.?



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli