Anahtar Kelimeler: Baro çocuk etkinliği

Baro´dan çocuk etkinliği

Baro´dan çocuk etkinliği

Baro´dan çocuk etkinliği

Boyama etkinliği yapıldı

Adaletin elçileri olarak görev yapan Kırıkkale Barosu Çocuk Hakları Komisyonu, hava muhalefeti nedeniyle ertelenen 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle renkli bir etkinliğe imza attılar. Baro başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı´na stant açılarak, boyama etkinliği gerçekleştirildi.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Sosyal ve kültürel alanda da önemli çalışmalara imza atan Kırıkkale Barosu Çocuk Hakları Komisyonu, kötü hava şartlarından dolayı ertelenen 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı etkinliklerini hafta sonu gerçekleştirdi. Renkli görüntülerin yaşandığı etkinlikte; Baro Başkanı Avukat Erol Çakır, Avukat Özlem Saygılı, Avukat Yunus Erol ve Çocuk Hakları Komisyon üyeleri katıldı.

EL İZLERİNİ RESMETTİLER

Minikleri yalnız bırakmayan avukatlar, çocuklarla birlikte boyama gerçekleştirdiler. Ellerini boyaya batıran çocuklar, ellerinin izlerini unutulmayacak şekilde resmettiler. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklara balon ve çeşitli hediyeler de takdim edildi. Günlerini doyasıya eğlenerek geçiren minikler, kendilerine bu imkânı sağlayan avukat abi ve ablalarına teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.

ÇOCUKLARIN YANINDAYIZ

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Baro Başkanı Çakır, ?Bizler farkındalık yaratmak amacıyla bugüne özel bir çalışma gerçekleştirdik. Çocuklarımızla içten hiçbir etki altında kalmadan kendini kasmadan onlara bir şeyler vermeye çalışıyoruz. Çocuk Komisyonu üyesi arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Çocuk Komisyonu olarak Kırıkkale´de bulunan çocukların her zaman yanındayız? dedi.

ONLARIN MUTLU OLMASI

Kötü hava şartları nedeniyle geçtiğimiz hafta yapılacak olan etkinliğin bu haftaya ertelendiğine dikkat çeken komisyon üyesi Avukat Özlem Saygılı, ?Bizim amacımız daha önceki etkinliklerimizde olduğu gibi çocuklarımızın mutlu olmasıdır. Çocuklarımızın günlerini mutlu şekilde geçirmesi, onların hiçbir sorunu olmadan eğlenmesini amaç etmekteyiz. Komisyon olarak her zaman onların yanındayız? şeklinde konuştu.

FARKINDALIK PROJELERİ

Çocuk Hakları Komisyonu olarak farklı etkinliklere imza attıklarını vurgulayan Avukat Yunus Erol, ?Komisyonumuzun sosyal sorumluluk projeleri kapsamında varlığımızı hissettirmeye çalışıyoruz. 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik Çocuk Bayramı nedeniyle geçtiğimiz hafta düşündüğümüz bu etkinliğimizi bu hafta yapma duygusunun mutluluğu içerisindeyiz? ifadesinde bulundu.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false