Anahtar Kelimeler: Başarı için çalışacağız

?Başarı için çalışacağız?

?Başarı için çalışacağız?

?Başarı için çalışacağız?

Kayyum heyetinden ilk açıklama

Geçtiğimiz gün Kırıkkalespor´a atanan kayyum heyeti basınla bir araya geldi. Kayyum yönetimi adına sözcü olarak Abdullah Pekgöz açıklama yaptı. Pekgöz heyet olarak Kırıkkalespor´un başarısı için çalışacaklarını ifade etti.

YASAL OLARAK BİZ ATANDIK

Kırıkkalespor´a atanan kayyum heyeti kulüp tesisinde Kırıkkale´de görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek açıklama yaptılar. Kayyum yönetimi adına sözcü olarak Abdullah Pekgöz açıklama yaptı. Pekgöz yaptığı açıklamada, ?Kırıkkalespor mahkemeye tedbir koydu ve yasal olarak biz atandık. Herkesin bir fikri var. Biz Kırıkkalespor´a atanan kişileriz bizim üzerimizden takım şampiyon olsun diye atanmadık seçilmiş ile bizleri karıştırmayın başarı için çalışacağız? dedi.

DEVAMI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Pekgöz, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi, ? seçilmiş olanla bizi karıştırmayın hakaret duymaya ve hakaret etmeye gelmedik biz herkese eşitiz kim faydalı ise biz üç kişi faydalıyız. Maddi manevi herkesle oluruz herkesi yanımızda taşırız bu takıma gönül veren herkesle bir oluruz. Bizim başarısızlığımız kimsenin başarısı olmaz.  Kırıkkalespor´un yakaladığı ivmenin devamı için çalışacağız, iyi niyetli olan herkesin yanındayız kimsenin yakını değiliz. Herkesin fikirlerini alacağız? şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli