Anahtar Kelimeler: Başbakan miting yapacak

Başbakan miting yapacak

Başbakan miting yapacak

Başbakan miting yapacak

Kırıkkale´de Başbakan hazırlığı

16 Nisan´da yapılacak olan referandum öncesi alanlara çıkarak, halkın EVET oyu kullanması ve neden EVET oyunun kullanması konusunda halkı bilgilendirmek için mitingiler yapan Başbakan Binali Yıldırım bugün Kırıkkalelilere hitap edecek. Aynı güne iki miting sığdıracak olan Başbakan Yıldırım, Yozgat´ın ardından Saat.16.00´da Kırıkkale´ye gelecek.

MİTİNG ÇALIŞMASI

Başbakan Binali Yıldırım 4 Nisan Salı günü (bugün) Yozgat´tan sonra saat 16.00´da Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Kırıkkaleli vatandaşlarla buluşacak. Geniş katılımın olması beklenen mitingde Başbakan Yıldırım´ın Ak Parti Hükümetleri döneminde Kırıkkale´ye yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunması bekleniyor. Ayrıca Başbakan Yıldırım, halkın neden EVET oyu kullanması konusunda detaylı açıklamalarda bulunacak. Meydan Başbakan için hazırlandı.

İLK KEZ GELECEK

Miting dolayısıyla Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı süslenirken, güvenlik tedbirlerinin de üst seviyeye çıkartıldığı gözleniyor. Diğer yandan bugün Emniyet birimlerinin tüm izinleri kaldırıldı.  Ak Parti hükümetlerinin değişmeyen ismi olarak bilinen ve 65.Hükümetin Başbakanı olan Binali Yıldırım Başbakan olarak Kırıkkale´ye ilk kez gelecek. Geniş katılımın olması beklenen Başbakan Yıldırım´ın Kırıkkale mitingine karayolu ile mi yoksa helikopterle mi? geleceği konusunda ise bir açıklama yapılmadı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli