Başkan Dağdelen, basın mensuplarıyla bir araya geldi

Başkan Dağdelen, basın  mensuplarıyla bir araya geldi

Başkan Dağdelen, basın mensuplarıyla bir araya geldi

?Bu dava kutsaldır?

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

BASINLA BULUŞTU

AK Parti  Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bir lokantada düzenlenen kahvaltı programında konuşan Başkan Dağdelen,  AK Parti Genel Başkanı ve  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan tarafından il başkanı olarak görevlendirildiğini söyledi. İl başkanlığı görevini ikinci kez yürüteceğini belirten Dağdelen, şöyle konuştu:

?UNUTULMAK YOKTUR?

"AK Partide unutulmak yoktur. Görev değişikliği vardır. Biz ilk göreve geldiğimizde, ´göreviniz tamam´ dendi ve görevi diğer bir arkadaşımıza gönül rahatlığıyla devrettik. Şimdi ise bize tekrar ´bu görev sizin´ dendi. Biz de bu görevimizi layıkıyla yapacağımızın sözünü verdik. Allah bizleri utandırmasın. Partimizin önünde 3 büyük seçimimiz var. Bu dönemi çok iyi değerlendireceğiz. Partimize herhangi bir nedenden dolayı küsen seçmenlerimizi tekrar kazandırıp, bu yolda birlikte yürüyeceğiz. 

?BU DAVA KUTSALDIR?

AK Parti´de dava kutsaldır. Davamızın peşine düşüp ülkemize, milletimize ve devletimize en yararlı çalışmalarımızla hizmet edeceğiz. Milletvekillerimiz ve belediye başkanlarımızla birlikte çok güçlü bağlar kurup ilimize yararlı projelere imza atacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun." Konuşmaların ardından Başkan Dağdelen, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

?HER KURUMUN YAYINDA OLACAĞIZ?

Kongre süreci ve gelişmelerle ilgili açıklamada bulunan İl Başkanı Nuh Dağdelen, "Önümüzdeki süreç içerisinde benim için en önemli olan şey, Kırıkkalemizin tüm problemleriyle yakından ilgilenmek olacak. Geçtiğimiz günlerde bir sivil toplum kuruluşları toplantısı yaptık,  Kırıkkale´deki bütün STK temsilcisi arkadaşlarımız katıldılar, bizi onurlandırdılar.  Kırıkkale ile ilgili konuştuk. Biz bu şehre iyi gelecek, toplum yararına olan projelerde herkesin, her kurumun yanında olacağız. Çünkü siyaseti biz hizmet için yapmak istiyoruz, insanların duasını almak için yapmak istiyoruz. Bu amaçla yapılmazsa zaten siyaset amacından sapar, rahatlık ve huzur içerisinde bunu yerine getiremezsiniz." şeklinde konuştu.

?KONGREYE KADAR BERABERİZ?

Basın mensupları tarafından yönetim kurulunda değişikliklerin olup olmayacağına yönelik soru üzerine İl Başkanı Nuh Dağdelen, "Ben göreve başlarken ´yönetim kurulunu değiştirebilirsin´ demişlerdi. Ama ben burada yeni küskünler oluşturmak istemiyorum. Mevcut yönetimdeki arkadaşlarımızla kongreye kadar gideceğim, onlarla birlikte çalışacağım. Kongrede de yönetimde bazı değişiklikler yapabiliriz. Dolayısıyla yönetim kurulundaki arkadaşlar bizim çalışma mantığımıza bakacaklar, biz onlara bakacağız. Belki anlaşacağız ve bir kısmı ile çalışacağız. Bu anlamda bir ön yargımız yok. Dolayısıyla bu şekilde kongreye kadar var olan yönetimle çalışmaya devam edeceğiz" açıklamalarında bulundu.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false