Başkan Şahin kolları sıvadı

Başkan Şahin kolları sıvadı

Başkan Şahin kolları sıvadı

Çerikli´de bahar çalışması

Bahar ayının gelmesiyle birlikte Belediyeler kolları sıvadı. Bu bağlamda az imkanla güzel işlere imza atan Çerikli Belediyesi kaldırım ve kilit parke döşemelerine başladı. Çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Başkan Şahin çalışmaları yerinde kontrol etti.

ALIŞMALAR BAŞLADI

Bahar ayının gelmesi ile birlikte Belediyeler kasabalarına ve ilçelerine hizmetlerini hızlandırdılar. Bu bağlamda Delice ilçesine bağlı Çerikli belediyesi de çalışmalarını hızlandırdı. Yıkık ve metruk binaları yıkarak işe başlayan Belediye ekipleri sonrasında ise yol genişletme ve kaldırım ve kilit parke döşeme işine başladılar.

BAŞKAN BİZZAT İNCELEDİ

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Nuh Şahin, ?Bahar ayı gelmesi ile birlikte bizde belediye olarak çalışmalara başladık. Bu bağlamda ekiplerimizce ilk iş olarak yolların genişletilmesi ile yola koyulduk. Yine kasabamızda eski kullanılmayan metruk evleri sahipleri ile görüştük, ev sahipleri ile beraber bu evleri yıkarak tehlikenin önüne geçmiş olduk. Yaptığımız her çalışma kasabamız insanı içindir. Bize destek olan tüm hemşehrilerimize gönülden teşekkür ederim.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli