BAŞKAN ŞAHİN´DEN ŞÜKÜR YEMEĞİ

BAŞKAN ŞAHİN´DEN ŞÜKÜR YEMEĞİ

BAŞKAN ŞAHİN´DEN ŞÜKÜR YEMEĞİ

Eski sağlığına kavuştu

Bir süre önce makamında kalp krizi geçirerek tedavi gören ve sağlığına kavuşan Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin şükür yemeği organize etti. Çok sayıda davetlinin katıldığı şükür yemeğinde Şahin´e bir kez daha geçmiş olsun dilekleri iletildi.

ESKİ SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Makamında kalp krizi geçiren ve bir süre Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi gördükten sonra eski sağlığına kavuşan Çerikli Belediye Başkanı Nuh Şahin, şükür yemeği verdi. Kasaba´da kurulan çok sayıda çadırlarda verilen yemeğe Kırıkkale Valisi M.İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe ve kasaba belediye başkanları, oda başkanları, STK başkanları ve yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı. Şükür yemeğine katılanlar Başkan Şahin´e hayrını kabul olması temennisinde bulunurken, bir kez daha geçmiş olsun dileklerini elittiler.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenledikleri şükür yemeğine katılanlara teşekkür eden Belediye Başkanı Nuh Şahin, ?Beni hastanede yalnız bırakmayan bütün hemşerilerime, başta Kırıkkale Valimiz M. İlker Haktankaçmaz´a Kırıkkale milletvekillerimiz Mehmet Demir, Abdullah Öztürk, Ramazan Can, Kırıkkale Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı, Ak Parti il Başkanı Mürsel Akçay ve bütün ilçe kasaba belediye başkanlarıma, STK Başkanlarına ve Akrabalarıma beni yalnız bırakmadıkları için sonsuz teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun? dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false