Başkanlar toplantıya katıldı

Başkanlar toplantıya katıldı

Başkanlar toplantıya katıldı

Birlikte istişare yaptılar


Kırıkkale´deki Belediye Başkanları, AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı Yerel Yönetimler Başkanı Savaş Geyik´in başkanlığında Konya´da istiyare toplantısına katıldılar.


TOPLANTI YAPILDI
AK Partili Belediye Başkanları Konya´da önceki gün gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldılar. Toplantıya Kırıkkale´den AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Savaş Geyik başkanlığında giden Belediye Başkanları çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulundular. Geniş katılımlı organize edilen toplantıya AK Parti Genel Merkezi´nden de bir heyetin katıldığı ve Belediyelerin çalışmaları konusunda bilgi aldığı öğrenildi.

GEYİK BİLGİ VERDİ
Toplantıya Kırıkkale Belediye Başkanları iştirak etti ve çalışmaları konusunda Genel Merkezi bilgilendirdi. Toplantının verimli geçtiği, başkanların talep ve sorunlarınında not alındığı öğrenildi. Toplantı konusunda bilgi veren Savaş Geyik, "Belediye başkanlarımızın bir araya geldiği bir toplantı oldu. Bölgemizdeki tüm belediye başkanları toplantıya katıldı. Bizler de Kırıkkale olarak iştirak ettik ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk" dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı