Başkanlarla istişare yapıldı

Başkanlarla istişare yapıldı

Başkanlarla istişare yapıldı

Belediye başkanları toplandı

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, ilçe ve belde belediye başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

TOPLANTI YAPILDI

AK Parti Teşkilatı gelecek yıl yapılması muhtemel yerel seçimler öncesinde başkanlarla yol haritası belirlemeye çalışıyor. İl Başkanı Mürsel Akçay, parti binasında ilçe ve belde belediye başkanları ile bir araya geldi. İstişare konulu toplantıda başkanlar bölgelerindeki çalışmaları ve yapacakları faaliyetleri anlattılar. Sıkıntı ve taleplerini de dile getiren başkanlar nasıl bir çözüm üretilmesi gerektiği konusunda görüşmede bulundular.

BAŞKANLAR BRİFİNG VERDİ

Başkanlarla her bölgeyi ayrı ayrı görüşen İl Başkanı Mürsel Akçay, ilçe ve beldelerde yürütülen çalışmalar konusunda başkanlardan brifing aldı. Akçay, eksik kalan çalışmaların tamamlanmasını istedi. Ayrıca başkanların ilettikleri sıkıntılar konusunda da görüşmelerde bulunacağını söyledi. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Akçay, ?İl başkanlığı olarak belediye başkanlarımızdan bölgelerinde yürütülen çalışmalar hakkında brifing aldık. Başkanlarımız yürütülen çalışmalar konusunda bilgiler verdiler? dedi.

TOPLANTIDAKİ BAŞKANLAR

İl başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya yönetim kurulundan Cesur Cebeci ve Bahadır Kılıç ile birlikte Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, Çelebi Belediye Başkanı Sami Uluyol, Kekin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ile Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bağrıaçık katıldı. 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false