Anahtar Kelimeler: Bayram nöbetçilerine ziyaret

Bayram nöbetçilerine ziyaret

Bayram nöbetçilerine ziyaret

Bayram nöbetçilerine ziyaret

Ziyaretlerde bulundular

 

Kurban Bayramında da bayramı çalışarak geçirenlere şehir yöneticileri ziyarette bulunarak hem bayramlarını tebrik etti, hem de çalışmalarında başarılar diledi. Kırıkkale Valisi Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve bürokrasinin üst düzey temsilcilerinin yaptığı ziyaretlerde renkli görüntüler yaşandı.

 

ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Bayram ziyaretleri kapsamında ilk olarak Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Haktankaçmaz ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı itfaiyecilerin bayramını kutlayarak, işlerinde kolaylıklar dilediler. Daha sonra, Engelsiz Yaşam, Bakım, Rehabilitasyon Merkezi´ni ziyaret eden il yöneticileri, bu merkez sakinlerinin de bayramlarını kutlayarak onlarla bir süre sohbet etti. Şehit Uzman Çavuş Turgay Uğantaş´ın Etiler mahallesindeki baba ocağını da ziyaret eden Vali Haktankaçmaz´ın ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı. Duaların okunduğu ziyarette Vali Haktankaçmaz, şehitlik mertebesinin ulaşılabilecek en yüce mertebe olduğunu ifade ederek tüm şehitlerimize Allah´tan rahmet diledi.

 

FRENE DEĞİL, KURALA GÜVEN

İl Emniyet Müdürlüğünde ve Cumhuriyet Polis Merkezinde görevli personeli de ziyaret eden Vali Haktankaçmaz, vatandaşın can ve mal güvenliği için görev yapan güvenlik mensuplarının bayramını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi. Buradaki ziyaretinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Haktankaçmaz, vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için görev başında olanları ziyaret ettiklerini belirtti. Trafik kurallarına uyulması noktasındaki hassasiyeti bir kez daha vurgulayan Vali Haktankaçmaz, ?Bu bayram bir slogan geliştirildi ?Frene Değil, Kurala Güven´, bayramımız zehir olmasın? diye konuştu. Bayram ziyaretinde Vali Haktankaçmaz´a, Garnizon Komutanı Tuğg.Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı İbrahim Ayhan Vural, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu eşlik etti.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli