Anahtar Kelimeler: Belediye seriyor

Belediye ipe un seriyor!

Belediye ipe un seriyor!

Belediye ipe un seriyor!

Kırıkkale´de bir süre önce bir vatandaşın üç ay önce aldığı arabasına reklam panosu düştü. Vatandaş zararını tazmin edebilmek için şimdi yetkili bir merci arıyor?

ARAÇI HASAR GÖRDÜ

Kırıkkale´de geçtiğimiz günlerde öyle bir olay yaşandı ki evlere şenlik. Vatandaş üç ay önce aldığı arabasını reklam panosunun yer aldığı kaldırım kenarına park etti. Bir süre sonra reklam panosunun aracının üstüne devrildiğini öğrendi. Olay yerine gelen araç sahibi gördüğü manzara karşısında şaştı kaldı. Bakımsızlıktan paslanan ve rüzgar nedeniyle devrelin pano yeni alınmış aracın üstüne devrildi. Araçta büyük hasara yol açan pano nedeniyle araç sahibi vatandaş bazı girişimlerde bulundu.

PANO KİME AİT?

Panonu kime ait olduğunu öğrenmeye çalışan vatandaş ?gazetecilerin kurduğu şirkete ait? ifadesi üzerine gazetecilere gitti. Onlar da ?pano bize ait değil, mülkiyeti belediyeye ait? dedi. Bu kez belediyenin yolunu tutan vatandaşa belediye araç sahibi şok eden cevap verdi: ?^Biz buna bir şey yapamayız?? Aracı hasar gören, mülkiyeti kime ait olduğu belli olmayan pano nedeniyle hakkını aramaya çalışan vatandaş ne yapacağını şaşırmış durumda.

VATANDAŞ ORTADA KALDI

Şehrin bir çok yerinde bulunan reklam panolarının mülkiyetini Belediye Kent Vizyon isimli şirketten devraldı. Gazeteciler ile ortak olarak panoları işletmeye başladı. Gazeteciler panolara kurulu bulunan şirket ile reklam alıyor, reklam paralarının belediyeye ödendiği ve belediyenin de birkaç ay ara ile gazetecilere yüzde 40 oranında pay ödediği konuşuluyor. Aracı hasar gören vatandaş ortada kalırken, ne belediye ne de şirket ne hasarı karşılıyor ne de panoların mülkiyetini sahipleniyor.

AYIPLI BİR DURUM

Tamamen evlere şenlik bir durumla karşılaşan ve tepki çeken bu duruma şaşıran araç sahibi ne yapacağını bilmiyor. Olayı mahkemeye götürmeye hazırlanan vatandaş karşılaştığı bu manzara karşısında şirketin de belediyenin de ayıplı bir durumda olduğunu belirtiyor. Şehirde bir süredir konuşulan bu durum belediyede işlerin nasıl yürüdüğüne de işaret ediyor. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli