Belediye´de makam aracı saltanatı!

Belediye´de makam aracı saltanatı!

Belediye´de makam aracı saltanatı!

Maşallah babanızın malı gibi kullanıyorsunuz!

O araçları şahsi işlerinize koşamazsınız!

Kırıkkale Belediyesi´nde skandallar bitmiyor. Şimdi de makam aracı saltanatı skandalı gündemde.

ŞEHİRDE TEPKİ ÇEKİYOR

Skandallar hanesine bir yenisini daha ekleyen Kırıkkale Belediyesi´nde şimdi de makam aracı saltanatı ve skandalı konuşuluyor. Şehirde bir çok kişinin tepkisini çeken iddialara göre belediye birim müdürleri nereye gitseler, buna özel işleri de dahil makam araçları ile gidiyorlar. Özel işleri için tüyü bitmemiş yetimin hakkı ile alınan ve devletin malı olarak envantere kayıtlı olan araçların kullanılması şehirde tepkiyle karşılanıyor.

SIKLIKLA GÖRÜLÜYORLAR

Sağda solda sıklıkla görülen bu araçların okula çocuk bırakma ve okuldan alma, alışverişe gitme, hatta eğlenceye gitme işlerinde kullanıldığı öne sürülüyor. Kimi zaman ailece, hatta eğlence için bile kullanıldığı ihbarları geliyor. Şehirde tepki çeken, ancak gündeme getirilince sosyal medyada trol hesaplarınca gündeme getirenler hakkında baskı oluşturulmaya çalışılar bu durum artık ayyuka çıkmış vaziyette. Yerel idarenin AK Parti Genel Merkezi veya Saray´ın buna müdahale etmesi isteniyor.

SAYGILI OTORİTESİ KALMADI MI?

Genel Merkez ve Saray´a bu konuda çok sayıda şikayet gittiği, Bimer ve Cimer´e de şikayetlerin iletildiği konuşuluyor. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın bundan haberinin olup olmadığı da merak konusu. Kimileri Saygılı´nın Belediye içinde otoritesini artık kaybettiği ve bu gibi bir çok duruma müdahale edemez hale geldiğini öne sürüyor. Kurumda bir çok kişinin otoriteyi artık ciddiye almadığı iddia ediliyor.

 

 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli