Anahtar Kelimeler: Benim sevdam Keskin

?Benim sevdam Keskin?

?Benim sevdam Keskin?

?Benim sevdam Keskin?

?İsyanımı saklayamam?

?Bekle sevdam az kaldı?

Keskin eski Belediye Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, son zamanlarda büyük sıkıntı yaşayan Kekin´le ilgili bazı paylaşımlarda bulunarak, buna dikkat çekti, ?Benim sevdam Keskin. Sevdamın sahipsizliğine kızgınım. İsyanımı saklayamam? dedi.

?KIRGINIM, KIZGINIM??

Keskin ilçesi son dönemlerde özellikle bazı konularda sıkıntı yaşıyor. Su problemi bunların başında geliyor. Keskin eski Belediye Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, hem bu sorunlara işaret eden ve hem de Keskin´e yönelik mesajlar veren paylaşımlarda bulunuyor. Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Altınışık´ın paylaşım ve açıklamaları büyük ilgi görüyor. Altınışık, son paylaşımında Keskin´e yönelik sevdasını, kırgınlığını, kızgınlığını ve isyanının anlattı, mesajının sonunda da Keskin´e ve Keskinlilere bir mesaj vererek, ?Bekle sevdam az kaldı?? dedi. İşte Altınışık´ın o paylaşımı, açıklamaları ve mesajı:

?BEKLE SEVDAM AZ KALDI

?Benim sevdam Keskin... Kerem´in Aslı´ya, Ferhat´ın Şirin´e olan sevdası gibidir benim Keskin sevdam. Çocukluğumu, gençliğimi, ilk sevdamı yaşadığım sevdamdır Keskin benim. İnsan rüyasında ne görmek ister? İnsan akşam başını yastığa koyduğunda ne düşünür bilmem ama ben rüyamda Keskini görmek, başımı yastığa koyduğumda keskini düşünmek istiyorum çünkü, ben sevdamı özlüyorum... Belki biraz kızgınım, kırgınım ama bunlar sevdama olan sevgimden... Sevdam için için eriyor ben hiçbir şey yapamıyorum. Kızgınlığım, isyanım bundan. Benim sevdam keskin bu sevda yüreğimde bu satırları niye mi yazdım? Yine sevdam aklıma düştü, sevdamın sahipsizliği, çaresizliği, kimsesizliği... Kızgınım, kırgınım dostlar? Sevdam gözümün önünde lime lime dökülürken kırgınlığımı, kızgınlığımı isyanımı saklayamam! Bekle sevdam az kaldı...?



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli