Bildik kadınlar gününü çiçeklerle kutladı

Bildik kadınlar gününü çiçeklerle kutladı

Bildik kadınlar gününü çiçeklerle kutladı

 

Bildik´ten kadınlara jest

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü´ dolayısıyla ilçede bulunan bayanlara karanfil dağıttı.

ÇİÇEKLE KUTLADI

Başkan İsmail Bildik, kurumlarda çalışan bayanları ziyaret ederek günlerini çiçek ve karanfillerle kutladı. Başkan Bildik, ?Hiç karşılık beklemeden vermenin, şefkatin, bağışlamanın, hoşgörünün ve eşsiz sahiplenişin en mümtaz simalarının şüphesiz annelerimizdir. Milletin gelecekte var olabilmesi, nesillerin sağlıklı, şuurlu ve milli bir zihniyetle meselelere odaklanmalarının öncelikle ailelerinden alacakları eğitime ve terbiyeye bağlıdır.

ANNELERİN ÖNEMİ

Bu itibarla, annelerimiz geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır. Akılla duygunun, heyecanla sağduyunun, yılgınlıkla azmin arasında yaşanacak çatışma ve ikilemler; öncelikle annelerimizin yol gösterici ve hikmet yüklü nasihatleriyle aşılacaktır. Nitekim ?Cennet annelerin ayakları altındadır´ kutlu seslenişi bunun en bariz kanıtıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, yemeyen yediren, giymeyen giydiren, göz nuruyla, bin bir emekle bizleri büyüten annelerimizin ve tüm hanımefendilerin Dünya Kadınlar Günü´nü canı gönülden kutluyorum? dedi.

PAZAR GÜNÜ PROGRAM VAR

Son olarak Başkan Bildik ´8 Mart Dünya Kadınlar Günü´ dolayısıyla Pazar günü Belediye binasında bir program düzenleneceğini belirtti. Programlarına tüm ilçe ve Kırıkkale halkını davet eden Başkan Bildik, ?Kadınlarımızı bir gün değil her gün hatırlamalıyız´ dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false