Anahtar Kelimeler: Bildik kamelya yapıyor

Bildik kamelya yapıyor

Bildik kamelya yapıyor

Bildik kamelya yapıyor

Arı gibi çalışıyor

Göreve geldiği günden itibaren önemli yatırım çalışmalarına imza atan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, ilçenin güzelleşmesi konusunda da ciddi hizmetler gerçekleştiriyor.

GÜZEL BİR ÇALIŞMA

Kırıkkale´nin tek MHP´li belediye başkanı olarak görev yapan ve yaptığı çalışmalarla 7´den 70´e bütün kesimin takdirini toplayan Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, çevrenin güzelleşmesi amacıyla çalışma gerçekleştiren işçilerine yardım etti. Başkan Bildik, kamelya yapımı gerçekleştiren işçilere yardım etti. Kamelyalar için odunları ustalıkla kesen Bildik, bu davranışıyla da tam not aldı.

İLÇE İÇİN ÇALIŞILIYOR

Sulakyurt´un güzelleşmesi amacıyla çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Bildik, ?Ben doğup büyüdüğüm topraklara vefa borcumu ödemek için görev başındayım. İlçemizde yaşayan halkımızın sorunlarını çözmek ve onları nezih bir ilçede yaşatmak amacıyla bütün çaba ve gayretimizi gösteriyoruz. Şuanda kendi kamelyalarımızı kendimiz yapıyoruz. On tane bitti darısı 40 taneye. Biz çalışıyoruz İlçemiz güzelleşiyor? dedi.

BİLDİK BİLGİ VERDİ

Bildik, ?Belediye Başkanlığı Şehrul-Eminliktir. Yani şehrin emin ellere teslim edilmesi, oranın hizmet ve yatırım yönetimin en emin kişiye verilmesidir. Bu tamamen gönül işi ister, hayatından ödün vermeyen belediye başkanlığı yapamaz. Her şeyinden ödün verecek. Bir belediye başkanı sadece sabah 8.00-akşam 17.00 arasındaki devlet memuru değildir. Belediye başkanı 24 saat, hafta ve 365 gün görevinin başında olan kişidir. Biz belediye başkanıyız, vatandaşlar gece gündüz her zaman arayabiliyor.?

MÜCADELEYE DEVAM

?Ben bu memleketin çocuğuyum. Benim geçmişimde burada, geleceğimde burada. Benim buraya vefa borcum vardı. Beni yetiştiren memlekete vefa borcumu ödemeye geldim. Çok şükür şimdiye kadar çok güzel çalışmalarımız var. 62 yılda yapılmayan çalışmalar bizim dönemimizde yapıldı. Halkımız için varız. Halkımız için çalışmaya devam edeceğim. Halkımız teveccüh gösterirse, onlar için mücadeleye devam edeceğiz? ifadesinde bulundu.



  • Salı 10.9 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 14.5 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 10 ° / 6.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu