Anahtar Kelimeler: Bildik tebrik ziyareti

Bildik´ten tebrik ziyareti

Bildik´ten tebrik ziyareti

Bildik´ten tebrik ziyareti

Yeni başkanı ziyaret etti

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Cumartesi günün gerçekleştirilen devir teslim töreniyle, Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale İl Başkanlığı görevine getirilen Bilal Kağan Demirbilek´i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

BİLDİK ZİYARETTE BULUNDU

Demirbilek´in, Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale İl Başkanlığı görevine getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bildik, ?Ülkücü İşçiler Derneği, Türk işçi hareketinin en önemli kuruluşlarından birisi, belki de ilkidir. Türk işçisini Marksist ideolojinin oyuncağı haline getirenlere inat milli ve manevi fikir yapısını koruyarak, her şeyden önce de emeği ve ekmeği koruyan Ülkücü İşçiler Derneği, ülkemizdeki birçok sendikanın da altyapısını oluşturmuştur. Bu vesileyle, bu önemli kuruluşumuzun il başkanlığı görevine getirilen Bilal Kağan Demirbilek kardeşimize kolaylıklar dilerim? dedi.

BİZLERE ÖRNEK OLUYORLAR

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik´in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ülkücü İşçiler Derneği Kırıkkale İl Başkanı Bilal Kağan Demirbilek de, ?Kırıkkale´mizin en başarılı belediye başkanlarından, Sulakyurt Belediyemizin değerli başkanı İsmail Bildik´e çok teşekkür ederim. Kendileri yapmış oldukları başarılı çalışmalarla bizlere birer rehber, birer örnek olmaktadırlar? diye konuştu.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false