Bilinçli tüketici anlatılacak

Bilinçli tüketici anlatılacak

Bilinçli tüketici anlatılacak

 

Çetiner davette bulundu

Kısa bir süre önce Kırıkkale Ticaret İl Müdürlüğü görevine atanan Seyfettin Çetiner, müdürlük olarak bilinçli tüketici için önemli bir program organize ettiklerini duyurdu.

PROGRAM DÜZENLENİYOR

Çetiner, programla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı: ?Ticaret İl Müdürlüğü olarak "Tüketici bilinci, Bilinçli Tüketici" konularında 16 Mart 2017 Perşembe günü Valilik Konferans salonunda saat 14.00 da Rabbim nasip ederse bir program yapacağız. Programımızı Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar odalar Birliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yapıyoruz.  Bakanlık Daire Başkanı ve uzmanlarımızın katılacağı toplantıda Tüketici Haklarıyla ilgili günlük hayatımızda işimize yarayacak bilgiler vereceğiz. Toplantıda her misafirimize hazırladığımız içinde broşür, dosya kalem, not defteri, tüketici kanun kitapçığı ve çikolatanın olduğu bir çantayı hediye edeceğiz.

BUYURUN GELİN

Ayrıca resim yarışmasında dereceye giren öğrenci kardeşlerimize tablet ödülleriyle birlikte Tüketici Hakem Heyet-i üyelerine ve raportörlere teşekkür belgesi takdim edeceğiz. Tüketici dediğimiz şey insanın bizatihi kendisidir. Rabbin eşrefi mahlukat saydığı, yani yaratılmışların en şereflisi gördüğü O insana görev alanımızla ilgili hizmet etmekte personelimizle birlikte bizim biricik görevimizdir. Öyleyse İnsana hizmet etmek bizler için bir mutluğun, sevincin vesilesidir. Buyrun gelin alışverişler ve sözleşmelerde dahil olmak üzere bir çok konuda, tüketici kanununun verdiği hakkınıza, hukukunuza dair bir şeyler öğrenmiş olun inşallah? dedi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli