Anahtar Kelimeler: Birliğimizi bozamayacaksınız

?Birliğimizi bozamayacaksınız?

?Birliğimizi bozamayacaksınız?

?Birliğimizi bozamayacaksınız?

Emekliler tepki gösterdi

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin, İstanbul Beşiktaş´ta meydana gelen patlama hakkında açıklamalarda bulundu. Hainlerin amaçlarına ulaşamayacaklarını belirten Aytekin, ?Bizim birliğimizi asla bozamayacaksınız? dedi.

BÜYÜK BİR MİLLETİZ

İstanbul Beşiktaş´ta meydana gelen patlama hakkında Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin açıklamalarda bulundu. Aytekin, ?Vatan hainleri emperyal uşakları İstanbul da güvenlik güçlerimize ve halkımıza bombalı saldırıda bulunarak katliam yaptılar. Bu saldırıda hayatlarını kaybeden ve şehitlik mertebesine ulaşan genç polislerimize bu saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ailelerine başsağlığı dilerken yaralılarımıza acil şifalar dilemekteyiz. Şunu herkes şöyle bilsin biz güçlü bir devletiz.

İÇİMİZ KAN AĞLIYOR

Aytekin, ?Neidüğü belirsiz yaratıkların bazı karanlık güçlerin maşası olarak meydana getirdikleri terör bu milleti yıldıramaz. Kanlı çeteler sonunda hak ettikleri yere cehenneme gideceklerdir.  Ne kadar alçaklık ne kadar kalleşlik yaparlarsa yapsınlar hepsinin sonları belli olup milletimiz onların kökünü kazıyacak güç ve kudrettedir. Biz emekliler olarak haykırıyoruz içimiz kan ağlıyor çocuklarımız torunlarımız şehit olurken içimiz kan ağlıyor.

YANLARINDAYIZ

Bu ülkenin temelinde büyük hizmetleri olan bizler ülkeyi hainlere ve bölücülere bırakmayacağız. İcabında söz konusu vatansa gerisi teferruattır ilkesinden hareketle deneyimimizle tecrübemizle askerlerimizin ve polislerimizin yanında bu güzel vatanımızı böldürmemek için göreve hazır olduğumuzu bir kere daha kamuoyuna duyururuz. Son olarak şunu söylemek istiyoruz. İktidarımızla muhalefetimizle kamuoyuna karşı saygı ve sevgide ayrılıkçı dil kullanmadan demokratik yöntemler içerisinde bulunmalarını bu ülkenin gerçek akilleri olarak siyasetçilerden beklentilerimizi dilemekteyiz? dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false