Anahtar Kelimeler: Birlik olmalıyız

?Birlik olmalıyız?

?Birlik olmalıyız?

?Birlik olmalıyız?

Federasyon yönetimi bir araya geldi

Kırıkkaleliler Federasyonu´nun Genişletilmiş İstişare Toplantısının üçüncüsü geniş bir katılımla yapıldı. Toplantıda konuşan Kırıkkaleli Dernekler Federasyon Başkanı Cemal Sertkaya, ?Kırıkkalelileri bir çatı altında toplarsak büyük işler başarırız? şeklinde konuştu,

ÖNEMLİ BİLGİLER VERİLDİ  
Kırıkkaleli Dernekler Federasyon Başkanı Cemal Sertkaya´nın ev sahipliğinde Ankara Altınpark´taki Osmanlı Sofrası´nda gerçekleştirilen Kırıkkaleliler Federasyonu´nun Genişletilmiş İstişare Toplantısının üçüncüsü yapıldı. Toplantıya çok sayıda Kırıkkaleli dernek başkanı, dernek başkan yardımcısı başta olmak üzere kadın kolları ve gençlik kolları üyeleri katıldı.

BİR ÇATI ALTINDA OLALIM
Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen programda konuşan Başkan Sertkaya, katılımlarından dolayı bütün davetlilere teşekkür ederek birlik ve beraberliğin önemli olduğunu ifade ederek tek çatı altında toplanmanın önemine vurgu yaptı. Başkan Sertkaya, ?Tek taş duvar olmaz? atasözünü ve ?Bir elin nesi var iki elin sesi var? örneklerini vererek ?Bir olmak lazım iki kişi bir arada olursa yanlarına üç kişi daha bulur bir dernek kurar. Dernekler bu şekilde oluşuyor, federasyonda derneklerden oluşuyor? dedi. Sertkaya ?Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu 2003 yılında sizlerin de desteğiyle bugünlere geldi. Şuanda biz sizin katkı ve desteklerinizle bayrağı taşımaya özen gösteriyoruz? dedi. Federasyonun çalışmalarına da değinen Sertkaya, yapmayı planladıkları çalışmalardan da kısaca bahsederek sözlerini tamamladı.

ÜST DÜZEY KATILIM
Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen genişletilmiş istişare toplantısında Sincan Kırıkkaleliler Derneği Başkanı Abdullah Talu, Kırıkkale İli ve İlçeleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdullah Polat başta olmak üzere daha sonra bütün katılımcılar birer konuşma yaptı. Davetlilerin ortak mesajı tek çatı altında birlik olmak bir arada durmak oldu. Programın sonunda dağıtılan formlarla katılımcıların iletişim bilgileri alınıp bir daha ki toplantıda buluşmak üzere davetliler hatıra fotoğrafı çekiminin ardından dağıldılar.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli