?Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var?

?Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var?

?Birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız var?

SP´de bayramlaşma yapıldı

Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun bu dönemde birlik ve beraberliği daha çok ihtiyaç duyulduğunu söyledi. İl Binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Vurgun tüm bu zorlukların birlik ve beraberlik içinde aşılacağını belirterek ?Biz büyük bir milletiz? dedi.

BÖLGEMİZ İÇİN İSTİKRAR

Vurgun, ?Bu dönemde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz büyük bir milletiz. Bir ve beraber olduğumuz müddetçe, aşamayacağımız zorluk, yıkamayacağımız engel yoktur? dedi. Vurgun, Milletimizin ve İslam âleminin bayramını kutlayan Vurgun, mesajında, ülkemiz için birlik, bölgemiz için istikrar, insanlık için ise barış ve huzur dolu bir dünya diledi.

HÜZNE DÖNÜŞTÜ

Türkiye´yi hedef alan terörist saldırıların bayram coşkularımızı hüzne dönüştürdüğünü vurgulayan Vurgun, ?Başı rahmet, ortası mağfiret sonu ise kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayı´nın manevi iklimini geride bırakırken milletimizin ve İslam âleminin Ramazan Bayramı´nı tebrik ediyorum. Ne var ki bu bayramda yine coşkularımız yarım, sevinçlerimiz eksik. En son Atatürk havaalanını hedef alan ve 44 masum insanın hayatına mal olan hain saldırı hepimizi derinden sarstı. Bu saldırının Rahmet ve Merhamet ayı Ramazan´da gerçekleşmesi, yaşlı, kadın, çocuk demeden masum insanları hedef alması terörün ne kadar alçaklaşabileceğinin en önemli göstergesidir. Bu vesileyle bütün terör şehitlerimize Allah´tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diliyorum? dedi.

SİNSİ BİR KUŞATMANIN HEDEFİYİZ

Vurgun, ?Çok açık ki ülke olarak, millet olarak büyük bir ihanetin ve sinsi bir kuşatmanın hedefiyiz. Bu dönemde her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Biz büyük bir milletiz. Bir ve beraber olduğumuz müddetçe, aşamayacağımız zorluk, yıkamayacağımız engel yoktur. Tarihimiz bunun yüzlerce örneğiyle doludur. Cenab-ı Allah hepimize Müslümanların birlik ve beraberliğini sağlayacak şuur, azim ve gayreti versin. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin mübarek Ramazan Bayramı´nı kutluyor, bayramların, bayram gibi yaşandığı, barış ve kardeşlik yurdu bir Türkiye diliyorum? diye konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli