Anahtar Kelimeler: Birlik beraberlik yemeği

Birlik ve beraberlik yemeği

Birlik ve beraberlik yemeği

Birlik ve beraberlik yemeği

Bir araya geldiler

 

 

Kırıkkale´de 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan ?Muhasebeciler Haftası´ nedeniyle birlik beraberlik örneği sergilendi.

 

GÜZEL BİR AKŞAM OLDU

Akşam yemeğinde Beyaz Saray Lokantası´nda bir araya gelen muhasebeciler ve aileleri güzel akşam geçirdiler. Akşamda ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolaysıyla Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, gelen misafirlerine karanfil ve gül takdim etti. Gece geç saatlere kadar devam eden yemekte muhasebeciler, duydukları memnuniyetti dile getirdiler. Muhasebeciler Haftası´nın 30 yılını kutladıklarını açıklayan Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir,"Etkinlikler çerçevesinde ilk olarak Atatürk anıtına çelenk koyduk. Ardından Vali Yunus Sezer ve Defterdar İbrahim Bayraktar´ı makamında ziyaret etti.Burada güzel sohbetler oldu. Muhasebecilerin sorunlarını dile getirdik. Vali Sezer ve Defterdar Bayraktar, olumlu yaklaştılar. Ertesi gün şehitliği ziyaret ettik. Burada şehitlerimizin ruhlarına Fatihalar gönderip, mezarlarına karanfil bıraktık. Aynı gün Kızılay´a kan bağışında bulunduk. Ertesi akşam ise Defterdarlıkla maç yaptık. Maç sonunda dostluk kazandı."

 

ALDEMİR AÇIKLAMASI

Aldemir, ?Kadınlarımızın eğitimli, bilgili ve bilinçli olması sağlıklı bir toplumun ön şartıdır. Dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş mücadeleler veren Türk kadını, büyük bir özveri ve hassasiyetle dün olduğu gibi bugün de sağlıklı, mutlu ve güzelliklerle dolu gelişmiş bir toplum olmanın mihenk taşı olma özelliğini koruyarak ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşıyacaktır.  İnsan hak ve özgürlüklerinin gelişmesi, demokrasi kültürünün yerleşmesi ile kadınlar, eğitimden bilime, sanattan siyasete hayatın her alanında başarı ile yerini almaktadır. Aile kurumunun temel taşı, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımız, sosyal ve ekonomik hayattaki bu başarıları kadar yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillenmesine herkesten daha çok katkıda bulunmaktadır. "

 

SAYGILARIMI SUNUYORUM

Aldemir, "?Cennet annelerin ayakları altındadır´ buyruğuna bizleri muhatap kılan bir anlayışın mensupları olan bizler, bugüne kadar kadınlara yönelik her türlü şiddetin, ayrımcılığın ve istismarın karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Hayatımızın doğumdan ölüme kadar olan her anında, varlıklarıyla onurlandığımız, annemiz, kız kardeşimiz, eşimiz olarak desteklerini bizden hiçbir zaman esirgemeyen kadınlarımızın  ?8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü içtenlikle kutluyor, sevginin, şefkatin ve fedakârlığın simgesi olan kadınlarımıza saygılarımı sunuyorum.?



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli