Anahtar Kelimeler: Birlikte kahvaltı yaptılar

Birlikte kahvaltı yaptılar

Birlikte kahvaltı yaptılar

Birlikte kahvaltı yaptılar

Özlük´ten kahvaltı jesti

Kırıkkale´nin önde gelen firmalarından Köylü Pazarın sahibi Eğmen Haydar Özlük, her sabah işyeri önünde kahvaltıya, tanıdık, tanımadık ve her kesimi davet ediyor.

ASLA AYRIM YOK

´Allah ne verdiyse´ diyerek sofrasını açan Özlük, kahvaltıda bazen poğaça, bazen zeytin, peynir, domates, salatalık, bazen ise sucuklu yumurta yer alıyor. Alevi vatandaşı olan Özlük, yoldan geçen Sünni, Alevi, Çerkez ve Kürt demeden herkesi sofrasına davet ediyor.  Bu sabahki kahvaltı masasında CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Avukat Hasan Biçer, AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Enver Kılıç ve esnaflar yer aldı. Sabah kahvaltısını vatandaşlarla yapmaktan son derece mutlu olduğunu kaydeden iş adamı Egemen Haydar Özlük, ?Bizimki dost meclisi. Bu meclise herkes davetli. Sofram ve kapım herkese açık. Ben bir alevi vatandaşıyım. Ama bizde Alevi, Sünni, Kürt ve Çerkez ayrımı yok.? dedi.

BU GEMİ YÜZMELİ

Türkiye´nin birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacı olduğunu ifade eden Özlük, ?Biz bu Türkiye´de hep beraber birlikte yaşıyoruz. Bunu yıkmak isteyenlere asla müdahale ettirmemiz gerekir. Herkes, taşın altına elini koyması gerekir. Ben kendi çapımda bunu yapmaya çalışıyorum. Bu gemiden başka gidecek yerimiz yok. Bu gemi sonsuza kadar yüzmesi gerekir.? diye konuştu.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı