Anahtar Kelimeler: aynı merdiveni kullanıyoruz

?Biz aynı merdiveni kullanıyoruz?

?Biz aynı merdiveni kullanıyoruz?

?Biz aynı merdiveni kullanıyoruz?

Aldemir´e tebrik ziyareti

Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer ile ekibi, yeni başkanlığa seçilen Kırıkkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

BAŞARILAR DİLEDİ

Sıcak bir ortamda geçen sohbette aynı binayı ve aynı merdivenleri kullandıklarını belirten Kırıkkale Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, ?Seçimler bir bayrak yarışıdır. Önemli olan demokratik ortamda yaşanmasıdır. Muhasebeciler, güzel bir seçim geçirdiler. Yeni başkanımız Ferman Aldemir´e görevinde başarılar dilerim. İnanıyorum ki koltuğunun hakkını fazlasıyla verecektir? dedi.

TOPLUMA YARARLI

Sivil toplum kuruluşları hem toplum hem de ülkeler açısından çok önemli olduğunun altını çizen Sümer, ?Özgürlüğün ve çağdaşlığın en önemli unsurlarından birisini de sivil toplum kuruluşları oluşturur. İnsan için, insanlık için, toplum için ve devletler için sivil toplum kuruluşlarının çok önemli olduğu bir gerçektir. İnsanların bilinçlenmesi, birlik ve beraberlik içinde yaşaması için sorunları çözmek ve çözüm yolları üretmek açısından çok önemlidir. Bu kuruluşların herkese yardım etmesi ve toplumlara yararlı hizmetler geliştirmek için çalışıyor olması bu kuruluşların ne kadar önemli olduğunu ortaya koymaktadır? diye konuştu.

GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPIYOR

Kırıkkale Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, ?Harun Bey´in faaliyetlerini yakından takip ediyoruz. Kırıkkale için çalışmaya devam ediyor. Borsa ile birlikte şehrimiz için yapılacak güzel çalışmalarda birlikte hareket edeceğiz? şeklinde konuştu.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli