?Biz CHP´yiz, verdiğimiz her sözün arkasındayız?

?Biz CHP´yiz, verdiğimiz  her sözün arkasındayız?

?Biz CHP´yiz, verdiğimiz her sözün arkasındayız?

Efsane Başkan´dan destek

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer Cumartesi semt pazarında pazarcı esnaflarını ziyaret etti. Alışveriş yapan vatandaşlarla görüştü. Emekli bir vatandaşın sorularını yanıtlayan Biçer, ?Biz CHP´yiz verdiğimiz her sözün arkasındayız? dedi. Bu arada şehrin efsane başkanı Sahir Koçak´tan destek geldi?

CUMARTESİ PAZARINI GEZDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Av. Hasan Biçer seçim çalışmaları kapsamında hafta sonunda boş durmadı. Cumartesi Kapalı Pazar yerini gezen Hasan Biçer, buradaki pazarcı esnaflarına hayırlı pazarlar temennisinde bulundu. Pazarcılara bol kazançlar dileyen Biçer, pazarcı esnafının sorunlarını yakından bildiğini söyledi. Mesleği icabı pazarcı esnaflarıyla sık sık görüşme imkânı bulduğunu anlatan Biçer, küçük ve orta ölçekli esnaf kesiminin büyük çoğunluğunu pazarcı esnafının oluşturduğunu bildirdi. Bu nedenle pazarcı esnaflarının sürekli sıkıntı içinde olduğunu kaydeden Biçer, bir de yerel yönetimin çeşitli adla altında esnaftan gelir etmeye çalışması esnafları sıkıntıya soktuğunu söyledi.

ESNAFLARDAN DESTEK İSTEDİ

Pazar yerinde beraberinde İl Başkanı Av. Ahmet Önal, Milletvekili Adayı Mustafa Demiral ve yöneticiler olduğu halde gezen Av. Hasan Biçer her esnafın elini sıktı. Bu arada CHP´ye oy isteyen Biçer, Cumhuriyet Halk Partisinin iktidarında küçük ve orta ölçekli esnafların mutlaka destekleneceğini ve ayakta kalmalarının sağlanacağını söyledi. Pazar alışverişi yapan vatandaşlarla da tek tek tokalaşan Hasan Biçer eşiyle birlikte hem esnafların hem de vatandaşların desteğine talip olduklarını bildirdi. Milletvekili Adayı Biçer ve beraberindekiler özellikle pazarcı esnaflarından büyük ilgi gördü. Esnafların birçoğu, özellikle Kırşehirli olduklarını söyleyen esnaflar bu defa oylarını CHP´ye kullanacaklarını söyledi.

SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ

Milletvekili adayı Hasan Biçer Pazar yerinde karşılaştığı emekli bir vatandaşla samimi bir diyaloğa girdi. Emekli vatandaşın 7 Haziran´da verilen emekliye iki bayramda iki ikramiye sözünün pek anlaşılamadığı yönündeki sorusu üzerine Hasan Biçer, Cumhuriyet Halk Partisinin bu zamana kadar ne söz vermişse yerine getirdiğini belirterek, ?Biz Cumhuriyet Halk Partisiyiz verdiğimiz her sözün arkasındayız? dedi. Hatta Genel Başkan Kılıçdaroğlu´nun bir televizyon programındaki sözünü de hatırlatan Biçer, ?Genel Başkanımız mevcut hükümete bile bu ikramiye meselesini teklif etti? diye konuştu. Hasan Biçer ve beraberindekiler daha sonra Hasandede Köyünde bir cenaze yemeğine katıldı. Biçer´e burada vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

EFSANE BAŞKAN´DAN DESTEK

Kırıkkale eski Belediye Başkanı Sahir Koçak CHP adayı Av. Hasan Biçer´i ziyaret ederek destek sözü verdi. Aslen Kırşehirli olan Koçak Belediye Başkanlığı döneminde yaptığı hizmetlerle ?Efsane Başkan? olarak anılıyor. Kırıkkale eski Belediye başkanlarından Sahir Koçak dün CHP Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer´i ziyaret etti. Biçer´in İzmir Caddesindeki seçim bürosuna gelen Koçak burada partililerle sohbet edip hasret giderdi. Aslen Kırşehirli olan Sahir Koçak, Belediye Başkanlığı döneminde özellikle Millet Caddesi ve Zafer Caddesinin trafiğe açılması konusunda yaptığı hizmetle ?Efsane başkan? olarak anılıyor.

DESTEK SÖZÜ VERDİ

1980 öncesinin Belediye Başkanlarından olan Sahir Koçak ziyarette partililerle sohbet etti. Eski Kırıkkale ile yeni Kırıkkale´ni siyasi anlamda çok farklı olduğunu belirten Koçak Cumhuriyet Halk Partisi´nin merkezde ve ilçeler ile köylerde büyük gücü varken şimdilerde bunun kırılmış olduğunu söyledi. Koçak bu seçimin ülke için Kırıkkale için önemli olduğunu söyledi. Bunun için buradan CHP´nin başarıyla çıkması gerektiğini belirterek kendisine destek anlamında ne gerekiyorsa yapacağı sözünü verdi.

PARTİLİLERLE BULUŞTU

Kırıkkale eski Belediye Başkanı Sahir Koçak daha sonra CHP İl binasına çıktı. Burada il başkanı ve yöneticilerle sohbet eden Koçak, seçim sürecinde kendisine verilecek her türlü görevi almaya hazır olduğunu söyledi. Cumhuriyet Halk Partisinin mutlaka iktidara gelmesi gerektiğine işaret eden Koçak Kırıkkale´de yaşayan tüm hemşerilerinden AK Parti hükümetinden ülkenin kurtulması için desteklerini istediğini kaydetti.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false