Anahtar Kelimeler: referanduma hazırız

?Biz referanduma hazırız?

?Biz referanduma hazırız?

?Biz referanduma hazırız?

Kızık bilgi verdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık. Referanduma parti olarak hazır olduklarını ifade etti. Kızık yaptığı açıklamada, ?3 gün sandık çevre sorunlarımızı merkez ilçe olarak eğitim verdik. CHP Merkez İlçe olarak seçime hazırız? dedi

KIZIK AÇIKLAMADA BULUNDU

CHP Merkez İlçe Bakanı Yücel  Kızık referandum hazırlıklarına merkez ilçe olarak başladıklarını ve sandık görev alacak partililer için eğitim verildiğini açıkladı. Kızık yaptığı açıklamada, ? Demokrasi tarihi açısından önemli bir tarih bu tarih parlamentonun kendi yetkilerini devretme tarihidir. Bu tarihi bizim milli kuruluş savaşı açısından da büyük önemi vardır. Bu tarih aynı zamanda bir parlamentonun kendi tarihine ihanet tarihidir. Demokrasiye sahip çıkmak hepimizin ortak görevidir. Bu ülkede huzur içinde birlikte yaşamak ve bu idareyi göstermek hepimizin ortak görevidir.? Şeklinde konuştu.

SOKAK SOKA ÇALIŞACAĞIZ

Parti olarak sokak sokak gezeceklerini ve referandumda neden hayır dediklerini anlatacaklarını belirten Kızık, ?Gerçekleri tüm halkımıza anlatacağız. Referandumda da HAYIR diyeceğiz. Halka soracağız camiye, kışlaya, adliyeye siyaset girsin mi girmesin mi istiyorsunuz. Biz camiye, kışlaya, adliyeye siyaset girmesin istiyoruz. Referandumda da HAYIR diyeceğiz. Vatan ve milletimiz için Kırıkkale´yi ve Türkiye´yi ayağa kaldıracağız. Çocuklarımızın geleceği için HAYIR diyeceğiz. Ayrıca 3 gün sandık çevre sorunlarımızı merkez ilçe olarak eğitim verdik. CHP Merkez İlçe olarak seçime hazırız? ifadelerini kulandı.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false